Sex Närhet Kropp och Själ
 
  Sexsibility-coachutb.
  - Om modulerna
  - Om lärarna
  - Frågor och Svar
  - Feedback
  - Pris och info
  - Anmäl digBöcker, musik, sexleksaker m.m.Festival

 
 

Lärarna på Sexsibility-coachutbildningen

Mer info om alla lärarna kommer snart.

 
 

Charlotte och Alexander Rudenstam kommer att vara med på alla moduler och hålla den röda tråden. De se till att det som händer med gruppen och var och en, tas om hand på ett bra sätt.

Charlotte och Alexander Rudenstam är sexsibilitycoacher och kroppsterapeuter med flerårig vana av att jobba med sexualitet, relationer och kommunikation.
De vill bidra till att du lever hela din potential, hela din livskraft och då är det viktigt att ha tillgång till sin sexualitet. Ett stort hinder för många är skamkänslor och därför är arbete kring att släppa skam ett av deras specialområden. Vem vore du utan din skam? Hur fri vill du vara?
De leder workshoppar, föreläser och skriver om sexualitet, skam och relationer.
Alexander är dessutom konstnär, du kan finna hans verk på www.vaginarts.com
Charlotte har skrivit flera böcker, bland dem ”Ingen skam i kroppen – frigör din sexuella kraft.”

Mer information finns på:
www.lustochliv.se
 

  > Charlotte och Alexander Rudenstam är sexsibilitycoacher och kroppsterapeuter med flerårig vana av att jobba med sexualitet, relationer och kommunikation.  
 

Lorenzo Stiernquist är grundaren av Sexsibility-coachutbildningen och kommer se till att utbildningen hänger ihop som en helhet. Han kommer med både teori och praktiska övningar lära ut om Sexsibility-coaching och hur var och en (med olika förutsättningar) kan arbeta med människor kring sex, närhet och andlighet. Lorenzo kommer vara med på flera moduler men främst ha fokus på deltagarnas arbete mellan modulerna.

”Den resa som jag gjort (och gör) för att våga vara mer närvarande och kunna uppleva sex och närhet på en djupare nivå, har varit en lång resa. Jag brinner nu för att få dela med mig av mina erfarenheter och av lärare som hjälpt mig på den resan”.

Lorenzo är Sexsibilitycoach, Tantralärare, och har privata sessioner och kurser för singlar och par. Han är 49 år, har 2 vuxna barn och bor på Ekerö utanför Stockholm.
 

  Lorenzo Stiernquist Sexsibility och Tantra  
 

Johan Ekenberg har haft kurser och föredrag inom personlig utveckling och sexualitet i över 15 år och är en av Sveriges främsta i ämnet. Han är författare och är ofta med i tidningar, radio och TV (bl.a. som en av Sexinspektörerna på TV4).

Han är framförallt intresserad av den andliga aspekten av sexualiteten och hans främsta inspirationskällor är taoistisk filosofi samt mångårig kroppsorienterad terapi. Han har med sin kurs ”Sex – en motorväg till Gud” hjälpt många att (med bl.a. rörelse, ljud och andning), hitta in till djupare upplevelser av sin sexualitet.

Han fokuserar mer på möjligheterna än på problem och har en befriande sjåsfri enkelhet i sitt sätt att leda människor till djupa transformerande upplevelser.

Mer information finns på:
www.johanekenberg.se

 

  Johan Ekenberg Sex -  en motorväg till Gud  
 

Jennie och Calle Rehbinder har kurser tillsammans för par och singlar inom sex, kärlek och samlevnad. De arbetar båda med konstnärligt gestaltande av erotik i bild och skrivande.

Calle är van kursledare i ämnen som berör och involverar personlig utveckling, uttryck och process som t.ex. teaterimprovisation, shamanism och sex. Han har skrivit mycket om sex, erotik och relationer i flera olika tidskrifter, och är en aktiv debattör i sexualpolitiska frågor. Calle är också upphovsman och redaktör för hemsidan Cirkus Eros (www.cirkuseros.nu).

Jennie har studerat genusvetenskap, är en aktiv debattör i sexualpolitiska frågor, har fått undervisning av erotikpedagogen Ylva Franzén, och har även arbetat i Ylvas butik ”Afrodites Apotek” där hon ständigt mötte frågor från såväl kvinnor som män om sexualitet och njutning.

Mer information finns på:
www.cirkuseros.nu

 

  Till Cirkus Eros  
 

Ylva Franzén är författare till boken “Orgasmera mera” och är en mycket uppskattad kursledare, föredrags­hållare, författare och coach inom erotisk njutning. Hon är flitigt anlitad av press, TV, radio, skolor och universitet. Hon har en gedigen akademisk utbildning och har bl.a. arbetat som folkhögskolelärare och gymnasielärare i sex- och samlevnad. Många yrkesverksamma psykologer, läkare, vårdpersonal och sexologer har fått ta del av hennes kunskaper, men det är framför allt ”vanliga” människor Ylva vill nå ut till.

Ylvas Franzén har som sina främsta inspirationskällor är taoistisk och tantrisk kärleksfilosofi, frigörande pedagogik, ny amerikansk sexterapi, modern hjärnforskning, metoder inom idrottspsykologin samt näringslära. Hennes numera kultförklarade bok “Orgasmera mera” har nu översatts till danska, finska och polska.

Ylva Franzén bor både i Stockholm där hon har butiken Afrodites apotek och på Venusgården i Skåne.

Mer information finns på hennes hemsida (Afrodites apotek):
www.afroditesapotek.se

 

 
Ylva Franzén, Orgasmera mera och Afrodites Apotek
 
 

Barbara Carrellas från USA är lärare, författare, performance-artist, och pionjär inom frigjord sexualitet. Hon har haft oräkneliga supportgrupper för män, kvinnor och transsexuella med HIV/AIDS. Hon har varit med att starta ”Erotic Awakening,” som är en serie olika workshops med fokus på sexuell healing och som har turnerat runt i USA. Hon har haft ett nära samarbete med den banbrytande Annie Sprinkle och de har gjort filmer, TV-program, haft kurser och gjort shower tillsammans.

I boken ”Urban Tantra - Sacred Sex for the Twenty-First Century” presenterar hon en sexualitet baserad på Tantra men som är anpassad till dagens moderna samhälle och levnadssätt. Alla kan, oberoende av sexuella preferenser, ta till sig hennes kunskaper och öka sin förmåga till fysisk njutning och andligt välbefinnande. Hennes workshop ”Urban Tantra” är enligt TimeOut/New York magazine den bästa kursen inom området.

Barbara Carrellas bor I New York tillsammans med sin partner Kate Bornstein som hon även uppträder/undervisar tillsammans med.

Mer information finns på:
www.barbaracarrellas.com

 

  Barbara Carrelllas och Urban Tantra  
 

Pia Struck från Danmark har mer än 20 års erfarenhet som sexualterapeut, orgasmtränare, föredragshållare och kursledare. Hon har gått en fyra år lång Kropps- och psykoterapeututbildning hos ”Institut for Kreativ Psykoterapi”.

Pia Struck är utbildad av Betty Dodson från USA och är en av endast ett fåtal som arbetar enligt hennes metoder i Europa, bl.a. genom orgasm- och onanikurser och har hjälpt både kvinnor och män att bli multiorgasmiska.

Hon guidar människor att komma i kontakt med en kreativ sexualitet där man känner en känsla av överflödande energi i sitt liv. I en trygg miljö får man möjlighet att bygga upp en sexuell självtillit och nå sin fulla sexuella potential.

Mer information finns på hennes hemsida:
www.seksualterapi.dk

 

   Pia Struck är utbildad av Betty Dodson  
 

Mahasatvaa Ma Ananda Sarita är en världsberömd Tantralärare och författare. Redan som barn utvecklade Sarita en känslighet för subtila energier och mötte som tonåring en Tantralärare vid namn Osho. Hon tillbringade många år med honom och gick igenom en djup personlig transformation med direkt stöd och vägledning från honom.

Hon har grundat "School of Awakening" som har förändrat livet för tusentals människor. Hon har workshops och retreater över hela världen.

Mer information finns på:
www.tantra-essence.com

 

  Sarita Tantra School of Awakening  
 

Diana Diakova och Martin Heese bor i Danmark och är Tantralärare som bl.a. arbetar med med Tantramassage. De har stor erfarenhet av att lära ut och ge Tantramassage till män, kvinnor och par. De arbetar ibland också tillsammans och ger en 4-handmassage med fokus på smärtlindring avkoppling och välbefinnande. På Sexsibility-coachutbildningen kommer de att dela med sig av sina erfarenheter kring Tantramassage.

Martin och Diana driver också centret C.H.A.I. (Copenhagen Heart Awakening Institute) i Köpenhamn. På C.H.A.I. finns många olika evenemang kring Tantra. Exempel på kvällar på C.H.A.I. är ”Melting Monday” där både singlar och par kan mötas i kärleksfull och hjärtöppnande atmosfär och Tantra Torsdagar "Melting for Lovers" där par kan komma och ge näring till sin relation.

Mer information finns på:
tantrazone.dk

 

  Diana Diakova D’Light och Martin Heese Tantra Massage  
 

Smrati Skog har levt och arbetat som terapeut och kursledare i Osho Resort i Poona, Indien i 18 år samt hållit i kurser, utbildningar och gett sessioner i många delar av världen. Smrati är specialiserad på kropp och känslor och på att guida människor in till sitt center, till att återfå kontakten med sitt djup.

"Ofta går all vår energi åt till konflikter inom oss; kaotiska och motsägelsefulla känslor och tankar. Eller så går den åt till den yttre världen och till andra människor. Till slut tappar vi kontakten med vår inre verklighet. Vi förlorar förmågan att vara närvarande och att lyssna till våra innersta behov och till vår längtan. Vi behöver få bli bemötta och bekräftade på djupet. Att kunna vila i kärleken. Att vila i kärleken är helande. Det är detta jag brinner för och själv vill gå djupare in i. Det är också detta jag vill dela med mig av, vare sig det är i en tantraövning tillsammans med en partner, vilandes i det varma vattnet i Aquafloating eller när vi tar djupa andetag under en massage-session. Eller i livet självt. Det är en gåva att få möta och arbeta med människor som vill vara sanna mot sig själva."

Smrati leder kurser, utbildningar och ger sessioner i Tantra (för singlar och par), Aquafloating, Rebalancing-massage och Pulsation.

Mer information finns på:
www.tantraforum.se

 

  Smrati Skog Tantra  
 

Ingrid Frideborgsdotter är Sexibilitycoach, Taomassör och Qigonglärare. Hon är mycket uppskattad för sina workshops på Sexsibilityfestivalen och Sexsibilitykvällarna i Stockholm. På utbildningen kommer hon vara med på modulen om Taoistisk sexualitet och dela med sig av praktiska övningar.

Ingrid ger Viva Vagina! behandlingar som syftar till att lösa upp spänningar och blockeringar i underlivet och frigöra energi- och livsflödet i bäckenet och hela kroppen. Så att du får mer tillgång till din lust och blir fri att bejaka din sexualitet fullt ut.

Mer information finns på:
www.vivavagina.se

 

  Ingrid Frideborgsdotter Viva Vagina  
 

Lars Maria Norén är Sexsibilitycoach, Qigonginstruktör, andningspedagog och har bland annat olika kurser och workshops tillsammans med andra Sexsibility-coacher.

På utbildningen kommer hon vara med på modulen om Taoistisk sexualitet och håller det underbara föredraget ”Kul utan sprut” om manlig sexualitet och om hur man kan ha sex utan att komma.

”Som Sexsibilitycoach bottnar jag i övertygelsen att du som klient har alla de svar du egentligen behöver. Din kropp är klok och ditt hjärta vet vad du behöver göra. Min roll i ditt växande; helande; utveckling är att i kärleksfull närvaro öppna upp ett ”rum” som är så tryggt att du kan vara otrygg i det och börja möta det som behöver mötas upp. För att börja göra det du kan – det som är möjligt – och börja leva livet mer levande, uppriktigt och närvarande.”

Mer information finns på:
www.sexsibility.com

 

  Lars Maria Norén  
 Gå vidare:

 
 Läs mer vad dem olika modulerna innehåller
  Svar på vanliga frågor kring utbildningen
  Feedback från deltagare på utbildningen
  Pris och info
  Anmäl dig


     
         

,

 

Adress: Box 49, 114 79 Stockholm   Mobil: +46 722 81 11 78
E-post: info@starspray.com    Hemsida:
www.starspray.com