Sexsibility-coachutb.
  - Om modulerna
  - Om lärarna
  - Frågor och Svar
  - Feedback
  - Pris och info
  - Anmäl digBöcker, musik, sexleksaker m.m.


 
  Sexsibility-coachutbildningen - Om alla modulerna

Ny grupp startar 10 oktober 2012

 
 

Tid och plats
Modulerna är från torsdag kväll till söndag eftermiddag (första modulen är 5 dagar och börjar på onsdagen).

Alla modulerna är på kursgården Dagsås Yoga Mangalam (mangalam.se) som ligger ca 1,5 mil från Varberg. Med bil tar du dig dit på ungefär två timmar från Malmö och en timme från Göteborg.

Termin 1 - hösten 2012
Första terminen är mer inriktad på den egna sexuella utvecklingen. Öva på att bli mångorgasmisk, hitta den sexuella lusten och öka förmågan att vara intim, öm och lyhörd med sig själv. Vi övar oss även i att uppleva vår egen sexuallitet i relation till andra utan att vi förlorar vår inre förankring.

Modul 1 - Ditt sexuella landskap
Intimitet, kärlek och närhetUnder första modulen kommer vi arbeta extra mycket med övningar som skapar trygghet och sammanhållning,
Vi kommer också att fokusera på hur vi kan öka vår självkärlek och hur vi kan fördjupa vår sexuella relation med oss själva.
Vi kommer även att titta på vårt sexuella förflutna, börja hela våra sår och ta reda på vad vi vill utveckla och ha mer av.

Datum: 10-14 oktober 2012
Lärare: Lorenzo Stiernquist och
Charlotte och Alexander Rudenstam

Modul 2 - Solosex
Sex och onaniDjupgående sexuella möten med en partner underlättas givetvis om man kan vara sexuell med sig själv på dessa djup.
Att ha sex med dig själv behöver inte vara ett otillfredsställande ”i-brist-på-annat-sex” utan kan ta dig till andliga djup och extatiska upplevelser.

Att lära sig hur sin kropp fungerar och hur man kan hitta in till sin njutning kan dessutom vara enklare att göra på egen hand utan en partner att ta hänsyn till.

Datum: 8-11 november 2012
Lärare: Pia Struck,
Charlotte och Alexander Rudenstam

Modul 3 - Våga vara sexuell
Att bli vuxen innebär bl.a. att ta ansvar för sin egen njutning. Att kunna säga nej till det som inte känns bra, säga ja till det man njuter av och våga ta steg mot det man drömmer om att få uppleva.

Dessa dagar är fyllda med praktiska övningar där målet är att släppa djupliggande spänningar så att du kan känna och uttrycka mera kärlek i ditt liv. Vi kommer att arbeta mycket med rörelse, ljud och andning för att öppna upp till vår inre. Denna modul innehåller även närvaro, berörings- och gränssättnings­övningar.

Datum:
6-9 december 2012
Lärare: Johan Ekenberg,
Charlotte och Alexander Rudenstam

Termin 2 - våren 2013
Vi lär oss mer om närhet och sex mellan två människor. Vi medvetandegör vad som hindrar oss från att uppleva total njutning. Vi får en upplevelse av hur kroppsmedvetande och massage kan öka vår närvaro och skap djupare kontakt med andra.

Modul 4 - Frigör din sexuella kraft
Under denna modul kommer vi att bejaka och utforska den sexuella urkraft som vi alla har inom oss.
Vi kommer att använda oss av dans, olika övningar och göra starka processer för att släppa på spänningar och blockeringar och på så sätt åter låta vår sexuella livsenergi få flöda fritt och på så sätt gå från skam till lust.

Datum:
17-20 januari 2013
Lärare: Charlotte och Alexander Rudenstam

Modul 5 - Tantra och sexuell healing
TantrasexUnder denna modul så ligger fokuset på healing. En av förutsättningarna för fungerande relationer och fördjupad sexualitet är att kunna möta sin sårbarhet.

På utbildningen får du stöd att öppna upp för mer njutning, glädje och kärlek. Men ju mer vi öppnar oss, ju mer kommer vi också i kontakt med det som behöver helas. Med trygga övningar och inkännande händer får du möjlighet att närma dig dina innersta rum och hela det som ligger i vägen för en njutande närvaro.

Datum:
21-24 februari 2013
Lärare: Lorenzo Stiernquist
Charlotte och Alexander Rudenstam

Kroppsnärvaro, kroppskännedom och närvaroModul 6 - Tantra, kärleksrum och Kama Sutra
Under dessa dagar låter vi oss inspireras av Kama Sutra (kärlekens lära). Vi kommer att gå igenom förspelets betydelse, kärleks­ceremonier, erotiska ritualer, vikten av kommunikation och hur olika Tantriska övningar kan fördjupa kontakten mellan två människor.

Vi kommer också att medvetandegöra och använda oss av våra fem sinnen på olika sätt. Vi går igenom hur mat, kryddor, oljor och örter kan berika vårt kärleksliv. Kama Sutra är även en praktisk manual som lär ut hur olika samlagsställningar påverkar våra lustcentra på olika sätt.

Datum:
28-31 mars 2013
Lärare: Smrati Skog, Ylva Franzén,
Charlotte och Alexander Rudenstam

Modul 7 - Tantramassage
Om man har svårt att slappna av och vara närvarande i sin kropp, är det svårt att vara nära andra. Vi kan visserligen vara nära andra rent fysiskt, men det är svårt att uppleva mötet på det djup som vi önska.

Vi utforskar hur Tantramassage kan hjälpa oss att släppa på spänningar, få bättre kroppsmedvetenhet och öka våra sensuella och sexuella upplevelser. Vilket kan ge en känsla av ljuvlig närvaro.

Tantramassage är inte bara ett sätt att få en underbar upplevelse av sin egen kropp, utan även ett sätt att närma sig och uppleva en annan människas kropp och själ.

Datum:
25-28 april 2013
Lärare: Diana Diakova och Martin Heese
Charlotte och Alexander Rudenstam

Modul 8 - Hängivenhetens konst
Sexuell urkraftHär får vi möjlighet att med skratt och kärlek kyssa våra hämningar farväl. Vi släpper loss vår kreativa leklust och kasta vi oss ut i hänryckningens äventyr.

Calle och Jennie som bl.a. har skapat kurserna ”Gudomlig njutning” och ”Livets goda” kommer att inspirera och leda oss i konsten att njuta fullt ut.

Vi kommer också att arbeta med olika typer av beröring, dans och kroppsmålningar där vi hämtar inspiration från djurens värld.

Datum:
23-26 maj 2013
Lärare: Calle Rehbinder, Jennie Rehbinder,
Charlotte och Alexander Rudenstam

Sexsibility-festivalen
Datum:
Ej klart ännu men förmodligen 19-24 juli 2013
Läs mer >>

Termin 3 - hösten 2013
Den tredje terminen fördjupar vi oss i den andliga sexualiteten. Under årtusenden har människor använd sexualitet och det sexuella mötet som ett verktyg för att få andliga upplevelser. Med hjälp av både traditionella och moderna metoder tränar vi oss i att smälta samman med oss själva, med andra och med hela skapelsen.

Modul 9 - Taoistisk sexualitet
NjutaVi lär oss mer om hur vi kan öka den sexuella energin, få den att flöda fritt och hur vi kan lagra den i vårt kraftcenter. Vi arbetar också med att få igång sexuell energi i möte med andra och hur man kan börja bli multiorgasmisk och ha sex längre, spara sin energi och fördjupa det sexuella mötet med sin(a) partner(s).

Vi utforskar även sambandet mellan en flödande sexuell energi och en frisk, vital och hälsosam kropp. Vi lär oss taoistiska övningar,såsom Kvinnans Rådjursövning med bröst-massage och knipövningar.

Datum:
29 augisti-1 september 2013
Lärare: Johan Ekenberg,
Lars Maria Norén, Ingrid Frideborgsdotter,
Charlotte och Alexander Rudenstam

Modul 10 - Tantrasex
Med hjälp av Tantra lär vi oss hur vi kan omfamna vår sexualitet och använda oss av vår sexuella energi (vår livsenergi) för att öka vår kontakt med vårt inre och vår partner.

Under dessa dagar kommer vi att utveckla vår förmåga att med närvaro och öppenhet möta varandra på djupet. Inom Tantra sammanväver man det manliga med det kvinnliga, det yttre med det inre och det mänskliga med det gudomliga.

Datum:
26-29 setember 2013
Lärare: Mahasatvaa Ma Ananda Sarita
Charlotte och Alexander Rudenstam

Modul 11 - Urban Tantra
Urban TantraKan BDSM, gruppsex och homosexualitet inrymmas inom Tantra? Självklart! Barbara Carrellas slår hål på många myter och förutfattade idéer kring Tantra. Hon har skrivit boken Urban Tantra där hon förmedlar Tantra på ett sätt som är anpassat till dagens moderna samhälle. Vad sägs t.ex. om Twenty-minute Tantra? Under denna modul får vi ta del av frukterna från Barbaras långa resa genom det sexuella landskapet.

Datum:
24-27 oktober 2013
Lärare: Barbara Carrellas,
Charlotte och Alexander Rudenstam

Modul 12 - Erotiskt smörgåsbord
Under dessa dagar kommer alla att dela med sig av sina olika fördjupningsarbeten. Det blir ett färgsprakande smörgårdsbord som kommer att berika oss alla. Praktiska övningar blandas med föredrag och små workshops.

Datum:
21-24 november 2013
Lärare: Lorenzo Stiernquist
Charlotte och Alexander Rudenstam

Med reservation för ändringar

Gå vidare:

  Läs mer om alla lärarna
  Svar på vanliga frågor kring utbildningen
  Feedback från deltagare på utbildningen
  Pris och info
  Anmäl dig

 

 

”I still don’t have a clear
answer of what is love,
but one thing is sure
by sharing the
mirror of Tantra,
love is growing
everyday in me
like a
mysterious flower.”
Hariprem

 

 

Adress: Box 49, 114 79 Stockholm   Mobil: +46 722 81 11 78
E-post: info@starspray.com    Hemsida:
www.starspray.com