- Vad är Tantra?
  - Vad gör ni?
  - Frågor & svar
  - Feedback
  - Kursdatum
 
Tantra  Massage coaching
Om Tantra, sex, Sexsibility, närhet
Om Starspray och workshops kurser om Tantra Sexsibility Tantrasex intimitet närhet relationer parkurserFestival Sex Närhet Korpp och själ

 
 

Aktuella kursdatum  
Mer information om kurserna längre ner
(skrolla eller klicka på pilarna till vänster)

Heartspace Sång och beröring Sexsibilityfestivalen 26 juni - 1 juli Ängsbacka
Heartspace Sång och beröring Se även nedan för info om en ny kalender med FLER tips
rabatter på tantrakurs Rabatter 
tips på  tantrakurser Tips på fler kurser
rekommendera tantra Tipsa andra


 
     


 

 

 

 

 

Sexsibilityfestivalen
26 juni – 1 juli 2018
Ängsbacka

Sexsibility Sex Tantra Festival Tantrafestival


10-års jubileum


Kom och inspireras av

- DEBORAH SUNDAHL – Awaken Your G-spot
- SMRATI SKOG – Deep Union
- JENNY REHBINDER – Love your Pussy!
- CALLE REHBINDER – Art of Devotion, Body painting
- JOHAN EKENBERG – Sex – a Highway to God
- BUSTER RÅDVIK – Embodied Intimacy
- RACHEL RICKARDS – Belly2Belly
- SHANTI LIMNELL – Wild Heart Transformation
- PIA STRUCK – Solo Sex & Orgasm Ceremony
- MATT SCHWENT – Tantra Not Trauma
- Robyn Dalzen – Sacred Lovers
- Denice Enerhag – Empowering Touch
- ANDY BURU – Kinbaku: Japanese Rope Art
- BLAKE STEELE – Pink Tantra
- LORENZ STIERQUIST – Pleasure and Healing
- PAULA & HENRIK – Tantra for Couples
- INGRID FRIDEBORGSDOTTER – Viva Vagina!
- LAMHITA MARITA JACOBSON – Trauma Healing
- MASTER BERLIN – Sensual power
- LISA & DAVID BJÖRLING – Erotic Restaurant
- ANNA TORSDOTTER – Tantra Massage
... och många fler.

Den intima festivalen
För tionde året i rad bjuder vi in till en intim festival där närhet, sexualitet, kropp och själ står i fokus. Det bjuds på workshops kring Sexsibility, Tantra, Taoism, Shamanism, lekfullhet, själsligt helande bland mycket annat.

Älska varandra som vi Är
För oss är den största kärleken att kunna vara oss själva och älska att en annan människa är precis som hon/han är. Vår intention är att skapa en festival med mycket trygghet och gemenskap. Det finns också möjlighet att bli medveten om, omfamna och transformera det som hindrar dig från att på riktigt vara med en annan människa.

Inte ”bara ha sex”
Även om sexualitet är en viktig och naturlig del av festivalen, så ligger fokuset på att mötas i hjärtat. Så om du söker få kontakt med dina känslor, bli mer närvarande och få ett djupare möte med dig själva och andra – med hjälp av sexualiteten – är chanserna stora att du får en fantastisk festival.

Trygghet och gränser
Det är viktigt att du kan känna dig trygg på festivalen. Förutom alla workshopledare finns det sharinggrupper och ett emotionellt support-team som stöd. Som deltagare behöver du godkänna en överenskommelse om att inte använda alkohol eller andra droger under festivalen. Vilka som deltar i festivalen är konfidentiellt, liksom allt som händer andra än dig själv. Stämningen mellan deltagarna brukar vara mycket stödjande, vänlig, respektfull och inkluderande.

Läs mer >>

Upp till toppen av sidan om sex, tantra och sexsibility. Upp
 

 

Vi besitter alla förmågan att kunna uppleva trygghet, kärlek, inre frid, närvarande, njutning och extas. Vi behöver bara öva oss och ibland få lite stöd och inspiration på vägen.

Vi tror att livet på vår jord skulle bli bättre om fler människor fick uppleva underbara stunder tillsammans. Att se varandra, dela närhet och sexualitet, skratt, lek och njutning är inte bara härligt i sig, utan kan också ge oss en fördjupad upplevelse av livet, hela själsliga sår och motivera oss till förändring.

Vi vill skapa en bättre tillvaro tillsammans med andra och ha kul och njuta medan vi gör det. Vi tror att det är den bästa grunden för en hållbar utveckling och skönare värld.

Därför är vi glada att
kunna bjuda in Dig till Sexsibilityfestivalen.

Sex Tantra Sexsibility

 


 

     
 

Rabatter
Hör av dig om du inte har så bra ekonomi så kan du kanske få rabatt, göra avbetalning eller hjälpa till med praktiska saker. Det viktiga är att du verkligen vill... då brukar vi kunna hitta en lösning.
lorenzo@starspray.com 
 
Upp till toppen av sidan om sex, tantra och sexsibility. Upp
 

     


 

     
 

Tips på fler kurser
Missa inget från Starspray och få dessutom tips på andra kurser, föreddrag, fester, Sexkurser, mingelkvällar, böcker, musik, länkar m.m. inom sex, närhet, Tantra, Sexsibility, , Tantrasex, andlig sexualitet m.m. genom att se till att få Nyhetsbrevet

Läs mer >>

 
Upp till toppen av sidan om sex, tantra och sexsibility. Upp
 

 

Sex Tantra Kropp och Själ Sexkurser

 


 

     
 

Tipsa andra
Det finns så vackra platser inom var och en av oss. Upplevelser av total trygghet, kärlek, närvaro, inre frid och extas…

Vi tror att livet på vår jord skulle bli bättre om fler människor fick uppleva underbara stunder tillsammans. Sex, närhet, skratt, lek och njutning är inte bara underbart i sig, utan ger oss också en fördjupad upplevelse av livet, helar själsliga sår och motiverar oss till förändring.

Vi vill skapa en bättre värld tillsammans med andra och ha kul och njuta medan vi gör det. Vi tror att det är den bästa grunden för en hållbar utveckling och skönare värld.

Om du vill stödja oss i vår vision, om det vi gör haft betydelse för dig i ditt liv, om du mått bra av det och givit dig styrka att förändra ditt liv på så sätt som du önska så tipsa gärna andra om det vi gör. På så sätt kan de få samma möjlighet som du fått.

Tipsa en vän eller skriv något på t.ex. Facebook. Det skulle betyder mycket för oss... och kanske för dem.

Tack på förhand.

Tipsa gärna andra. Klicka här: SocialTwist Tell-a-Friend
 
Upp till toppen av sidan om sex, tantra och sexsibility. Upp
 

 

   


 

     

 

Ny kalender (Beta)

Jag har nyligen börjat testa att använde en Google-kalender. Där kan du se det som händer kring Starspray och Lorenzo Stiernquist. Men också tips på andra event kring Sexsibility, Tantra, sex, närhet och andlighet. Event som Sexsibilitycoacher och andra lärare som är knutna till Sexsibility har, samt kollegor och vänner till Lorenzo eller av någon annan anledning vill göra reklam för. Ett nätverk som växer med kärlek.

Kolla in FLER tips nu >>
 

 

 

 

 

 

Adress: Box 49, 114 79 Stockholm   Mobil: +46 722 81 11 78
E-post: info@starspray.com    Hemsida:
www.starspray.com