- Vad är Tantra?
  - Vad gör ni?
  - Frågor & svar
  - Feedback
 
Tantra  Massage coaching
Om Tantra, sex, Sexsibility, närhet
Om Starspray och workshops kurser om Tantra Sexsibility Tantrasex intimitet närhet relationer parkurserFestival Sex Närhet Korpp och själ

 
 

Aktuella datum  
Mer information om kurserna längre ner
(skrolla eller klicka på Tantra och Sexsibility pilarna till vänster)

The Wheel of Consent The Wheel of Consent (Samtyckeshjulet)  8–10 februari
Sexsibilitykväll Stockholm Sexsibility Sexsibilitykväll med Lorenzo  15 feb 2019 Stockholm
The Wheel of Consent Touch and Pleasuret Beröring och njutning för par. 2-3 mars
Tantra Njutning och healing Tantra – Njutning och healing  28 nov-1 dec 2019 Ängsbacka
rabatter på tantrakurs Rabatter 
tips på  tantrakurser Tips på fler kurser
rekommendera tantra Tipsa andra


 
     


 

 

 

 

 Har du upplevt att någon berör dig och känt dig osäker på
om det var för dig eller för dem?


Detta är en kurs där du lär dig mer om samtycke, tydliga gränser, om att bara ge det som du är villig till att ge och kunna be om det du verkligen vill få, behöver och längtar efter.

The Wheel of Consent (Samtyckeshjulet)
Ibland när vi kramar en person så kan vi uppleva hur vi ger och tar emot samtidigt, det flödar och känns underbart. Men i andra situationer kan vi känna oss osäkra på vem som ger till vem och varför. Vi frågar oss själva till exempel:
Berör den andra personen mig för min skull?
Är det i så fall på det sättet jag verkligen vill bli berörd?
Eller berör den andra personen mig för sin egen njutnings skull?
Är jag i så fall villig till det?

Det är här som Samtyckeshjulet kommer in och kan hjälpa dig att reda ut frågor som dessa. Det är som en "karta" som hjälper dig att navigera när du interagerar med andra människor. Det förtydligar vem som gör och vem det är för. Det gör det lättare att kommunicera och se till att allt sker med samtycke. Det hjälper dig att ha tydliga gränser, så att du inte ger något som du inte är villig att ge. Det gör det också lättare för dig att be om det du vill ha. Vilket ökar chanserna för att du också ska få det du verkligen vill, behöver och längtar efter i dina relationer.

Innehåll
- konsten att kunna njuta på egen hand
- direkt och indirekt njutning
- samtycke och gränser
- de fyra olika sätten av beröring
- skillnaden på något man vill och något man är villig till
- att helhjärtat kunna ge och ta emot en gåva
- konsten att kunna ta för sig (med samtycke)
- be om det du VERKLIGEN vill ha
- känna, värdera och uttrycka dina impulser
- teorin kring Samtyckeshjulet
- skuggsidorna (när något inte sker med samtycke)
- varför vi ibland inte ber om det vi vill ha
- vad vi gör istället för att be om det vi vill ha
- diskussioner
- sharing
 

 

 

 
 

Samtycke
Grunden i Samtyckeshjulet är att allt som sker i ett möte sker med samtycke. Och för att förstå hur vi kan underlätta att samtycke och en tydlig kommunikation kan ske i ett möte, så kommer vi att utforska de fyra olika ”rollerna” som finns i Samtyckeshjulet: Serva, Ta emot, Ta för sig och Tillåta. Alla fyra ger möjlighet till att uppleva mer njutning, men de har också sina utmaningar och skuggsidor som är bra att medvetandegöra.

Vad workshopen är och inte är
Workshopen kommer att innehålla en hel del övningar med möjlighet till beröring, men fokuset är på att fördjupa förståelsen för Samtyckeshjulet. workshopen handlar egentligen inte om beröring överhuvudtaget, utan om att lära sig att göra sanna och helhjärtade val. Du behöver inte beröra någon om du inte vill eller är villig till det och du behöver inte heller bli berörd av någon om du inte vill eller är villig till det. Du kommer ändå kunna ta till dig kunskaperna. Att välja att inte vara med i en övning är ju också ett val.

Detta är inte i första hand en workshop för dig som vill ”fylla på” genom att ge och få massor av beröring. Utan en workshop där du kan lära dig hur du kan njuta ännu mer av beröring. Det gör du genom att du får möjlighet till att ta reda på vad det är du verkligen vill få för beröring och kunna kommunicera det och att bara ge det du är villig till. Att kunna skapa sanna, djupa, respektfulla och kärleksfulla möten. Målet är att du ska få en fördjupad förståelse om dig själv, vad du vill och är villig till i relation till andra, kunna sätta sunda gränser och lära dig hur du skapar möten med samtycke. Vilket är något du kommer att kunna ha nytta av resten av ditt liv.

Allt är frivilligt! Alla övningar är bara förslag och så länge allt sker med samtycke så kan du anpassa övningarna med andra så att de passar dig bättre. Du kan närsomhelst säga nej. Du kan ångra dig när du vill, så ofta du vill.

Både för nybörjare och invigda
Detta är en av de första workshoparna som heter The Wheel of Consent och som Betty Martin officiellt står bakom och som följer de riktlinjer som Betty tagit fram för en helgworkshop. Det är en workshop för nybörjare, men även du som har praktiserat dessa kunskaper ett tag kan ha glädje av denna workshop. För om är det något som de flesta upplever då de kommer i kontakt med Samtyckeshjulet så är det att man hela tiden upplever nya djup och insikter ju mer man praktiserar.

En fördjupningsworkshop (Radical Consent) kommer nog att ske under våren om intresse finns.
 

 

The Wheel of Consent SamtyckeshjuletKlicka för större
bild (PDF)


 
 

Workshopledare
Jag heter Lorenzo Stiernquist och har arbetat med sessioner, coaching, utbildningar och workshops i drygt 12 år. Jag är en Tantralärare, Massagelärare, Sexsibilitycoach och grundare av Sexsibilitycoach-utbildningen och Sexsibilityfestivalen. Samtyckeshjulet blev en livsförändrande upplevelse för mig för 2013 och sedan dess har jag utforskat och undervisat kring det. Jag har gått Betty Martins workshop ”Like a Pro” tre gånger, deltagit och assisterat på flera onlinekurser med Betty och jag är en del av teamet i School of Consent (
schoolofconsent.org). Jag använder mig av mina kunskaper både privat och i mitt arbete med klienter och jag har hållit många workshops i Samtyckeshjulet i olika sammanhang. Jag är brinner för att sprida denna banbrytande kunskap till så många som möjligt genom att integrera det i alla sessioner, workshops, utbildningar, festivaler och event som jag håller i. Du kan läsa mer om mig på:
www.starspray.com/om_lorenzo.htm
 

 
Lorenzo The Wheel of Consent
 
 

Datum
8 – 10 februari 2019

Tider
Fredag 8 feb: 18.30 – 21.30
Lördag 9 feb: 09.30 – 19.00
Söndag 10 feb: 09.30 – 16.30
Insläpp börjar 30 min innan utsatt tid (gäller alla dagarna)
Lunch kl 12.15 – 13.30
Ta med färdig mat eller ät på närliggande matställen.
(i lokalen finns det bara ett litet pentry som saknar mikro och ugn)

Plats
Studio Kärleken i Skärmarbrink, Stockholm.
Skärmarbrinksvägen 6, ca 5 min promenad från T-banestationen Skärmarbrink eller Blåsut.

Pris
1.900 kr inkl. moms för privatpersoner
1.900 kr exkl. moms för företag (2.375 kr inkl. moms)

Rabatt
Betala för 25 januari 2019 och få 400 kr i rabatt
1.500 kr inkl. moms
Rabatten gäller bara för privatpersoner och med Swish som betalning.

Betalning och avbokningsregel
Betalning och avbokningsregel Du kan betala kontant, med Swish eller med faktura. Vill du betala genom faktura så anger du följande när du anmäler dig:
ditt fullständiga namn, telefonnummer, postadress, mailadress personnummer (om du vill betala som privatperson), Vill du betala via ditt företag så mailar du samma uppgifter som ovan, men anger organisationsnummer (istället för personnummer) samt företagsnamnet. Fakturan skickas via min fakturaservice Frilans Finans straxt efter din plats bekräftats och ska vara betald innan workshopen börjar. Avbokning kan bara ske genom uppvisat läkarintyg och då återbetalas 75% av betald avgift.

Begränsat antal platser
Vi kommer bara att ha ett begränsat antal platser (max 18 deltagare). Vi försöker också att ha en mixad grupp av män, kvinnor och andra, så att ingen av dessa blir för övervägande.

Anmälan
Anmälan sker genom att fylla i formuläret på:
www.starspray.com/anm_the_wheel_of_consent_feb_2019.htm

Anmäl dig till tantrakurs

Mer info
Kontakta Lorenzo
Tel. 0855916021 kl 11.00-17.00
Mail:
lorenzo@starspray.com
Facebook:
www.facebook.com/lorenzo.stiernquist

Betty Martin
The Wheel of Consent är skapat av Betty Martin och hon delar frikostligt med sig av sin erfarenhet och kunskap. Läs mer och se gratis videos om the Wheel of Consent på hennes hemsida:
http://bettymartin.org/videos/

Varmt välkommen!

Lorenzo


Upp till toppen av sidan om sex, tantra och sexsibility. Upp
 

     


 

 

 

 
 Sexsibilitykväll i Stockholm
Lorenzo Stiernquist
15 februari 2019

EveryBody
Vi kommer att ha fokus på avslappning och kroppslig närhet. Vi utforskar hur vi med hjälp av närvaro, andning och beröring kan känna mer avslappning och njutning. Ett nyfiket utforskande kring hur vi kan släppa taget, öppna upp och låta livets flödande flod sköljer igenom oss. Alla övningar är såklart frivilliga att vara med på och allt sker med samtycke. Mer information om kvällens innehåll och upplägg finns nedan.

Workshopen leds av Lorenzo Stiernquist

Plats:
Heart & Hand, i Stockholm.
Allhelgonagatan 5, över gården
Portkod fås vid anmälan
T-bana Skanstull (uppgång Allhelgonagatan)
hearthandcenter.wixsite.com/info

Tid: 18:30 - 22:30
Mellan 18:30-19:00 är det insläpp och mingel
Dörrarna låses 19:00.
Workshop mellan ca 19:00 - ca 21:00.
Vi fortsätter fram till 22:30

Ta gärna med bekväma kläder som det är lätt att röra sig i och gärna vattenflaska med namn på.

Enklare fika finns till försäljning (kontanter och Swish, ej kortläsare).

Anmälan:
http://www.starspray.com/anm_sexsibilitykvall_15_feb_2019.htm

Anmäl dig till tantrakurs

Om Sexsibilitykvällarna
På Sexsibilitykvällarna mixar vi workshop med mingel och gemenskap. Inte bara workshop, inte bara mingel. Under kvällen har vi en spännande workshops i ca 2 timmar med varierande teman. Workshoparna hålls av olika Sexsibilitycoacher och ibland bjuder vi även in andra lärare som är nära knutna till vårt nätverk.

Workshop
Oavsett vad vi gör så är fokus på att möta varandra i närvaro, sanning och utifrån våra hjärtan. Under workshopen får vi dels möjlighet att utveckla oss och få inspiration, men också lära känna varandra bättre. Även de som kommer för första gången brukar snabbt komma in i gemenskapen. Du behöver inte ha några förkunskaper för att delta i workshopen.

Mingel och härlig gemenskap
Efter workshopen så skapar vi resten av kvällen tillsammans. Vi minglar, myser, fikar eller fortsätter att göra olika övningar. Vi ge varandra massage, pratar, umgås eller så kanske man bara vill sitta tyst och andas i någons famn. Vi gör helt enkelt det som vi känner för att göra.

Könsfördelning m.m.
Alla män, kvinnor och andra är välkomna och vi försöker se till att ingen av dessa blir för övervägande. Vi välkomnar både par, singlar, polyrelationer och dig som har en partner hemma. Om det inte uttryckligen står att kvällen endast är för vissa (t.ex. par, kvinnor, heterosexuella). Du är välkommen oberoende av vilken sexuell läggning du har. Det brukar vara deltagare med olika erfarenhet, bakgrund och i olika åldrar. Åldersgränsen är dock 18 år.

Trygghet
Allt är frivilligt och du deltar självklart endast i dem övningar som du vill delta. Vilket också innebär att ingen behöver göra en övning med dig. Vi parar inte ihop deltagare, men vi försöker såklart hitta lösningar så att alla som vill ska kunna delta. För dig som är helt ny kan vi tillägga att Sexsibilitykvällarna brukar upplevas som trygga, varma och inkluderande. Under workshopen behålls kläderna på och övningarna är mer utforskande och sensuella än sexuellt utlevande.

Kan bli fullsatt
Det är begränsat antal platser och det har flera gånger blivit fullsatt. Så det är bra att se till att du anmäler dig i tid om vill vara säker på att får plats.

Fler kvällar
För övriga datum och innehåll för Sexsibilitykvällar i Stockholm, Göteborg och andra orter se kalendariet på www.sexsibility.com

Låt oss tillsammans fylla kvällen med närhet och kärlek. Kom och träffa gamla vänner och möt nya, gör sköna övningar, utvecklas, umgås och njut av livet. Sprid gärna ordet så att så många som möjligt kan få uppleva denna gemenskap.

Facebook:
Gå gärna med i Sexsibility (official group) https://www.facebook.com/groups/109916942679362/
och gilla oss på Sexsibilitysidan på Facebook https://www.facebook.com/Sexsibility-135858303140717/

Festival
Jag vill även tipsa om Sexsibilityfestivalen
25-30 juni 2019 på Ängsbacka www.angsbacka.se

Kom med i vårt nätverk som växer med kärlek.

Varmt välkommen!

Lorenzo
 

 

 

 


 

 

 

 

 

Massagekurs

Touch and Pleasure
2-3 mars i Stockholm
Lorenzo Stiernquist

Välkommen till en helg med fokus på beröring och njutning. Vi utforskar beröring och massage på olika sätt. Både genom att ge och ta emot. Vi kommer inte att ha fokus på att ”knåda på spända muskler”, utan istället ge varandra en skön massage/beröring som i sin tur kan få hela kroppen att slappna av.

Du kommer både lära dig hur du kan ge massage på ett mer närvarande, inkännande och flödande sätt som är behagligt för både dig och den du ger till. Och lära dig hur du som mottagare av en massage kan njuta ännu mer genom hur du förhåller dig till din egen kropp. Hur du genom andning, energiflöde, ljud och rörelser kan förstärka din upplevelse. När du lär dig att mer och mer följa dina impulser och göra medvetna val kan du ta dina massageupplevelser till helt nya höjder och djup.

Njutningsfull beröring kan påminna oss om att sexualiteten, njutningen och våra kroppar är heliga. Det kan ge oss en djup upplevelse av att vi är en del av helheten. En upplevelse av att vara ett med livet, här och nu.

Samtycke och trygghet
Vi gör olika övningar kring medveten beröring och du får träna dig på att ge skön och njutningsfull massage. Samtidigt som du kommer att bli påmind om att inte gå över dina egna gränser. Du får stöd med att se till att du bara ger det som du är villig till att ge.

När du tar emot massage/beröring så får du tid till att kommunicera dina behov och gränser. Det är viktigt att du som får massage känner dig trygg. Allt sker på dina villkor och du väljer själv om du vill vara naken eller inte. Du kommer också få möjlighet att uppleva nya sensationer och uppmuntras till att be om det du verkligen vill få, behöver och längtar efter.

Även könet får vara med om du vill
För att kunna njuta av könsberöring är det ibland nödvändigt att transformera det som hindrar oss ifrån att njuta. Det kan röra sig om energiblockeringar och känslomässiga hämningar. Eller om fysiska spänningar, som kan sitta i eller runt könet. Vi kommer inte göra kraftiga processer eller dearmorering. Utan det handlar om att få en kärleksfull beröringen och möta det som naturligt kommer upp för att helas och transformeras. Det handlar inte heller om intensiv sexuell stimulering i syfte att ge orgasm (även om det kan vara en härlig bieffekt), utan om en omsorgsfull, medveten, inkännande och kärleksfull beröring/massage av könet. Vilket är minst lika viktig att få som att få beröring av övriga kroppen.

För par och vänner
Kom med din partner eller para ihop dig med en vän innan. Vi gör övningar två och två och du kan inte komma själv, utan du deltar på kursen tillsammans med en partner eller vän. Vet du inte någon som du kan gå med, så hör av dig till mig så kanske jag kan ”para ihop dig med någon”. Eller gör en invit på eventsidan på Facebook, så kanske du kan hitta någon att gå med.
   

 

 

 

 

Lärare
Lorenzo Stiernquist är Tantralärare och Sexsibilitycoach. Han är grundare av, driver och lärare på Sexsibilitycoach-utbildningen och Sexsibilityfestivalen. Han har gått många olika kurser kring sexualitet och närhet, bland annat. Barbara Carrellas Urban Tantra Professional Training och lärt sig Sensual Holistic Massage av Denisa Palečková och Richard Vojík. I sitt arbetat med klienter har massagen alltid varit en naturlig del av sessionerna. Främst i syfta att träna på närhet, släppa på skam och arbeta med sexuell healing. Men massagen har under dessa år utvecklats och numera erbjuder han även massage där främsta fokuset är att uppleva avslappning och njutning fullt ut.

Datum
2-3 mars 2019

Tider
Lördag: 09.30 – 19.00
Söndag: 09.30 – 16.30
Insläpp börjar 30 min innan utsatt tid (gäller alla dagarna)
Lunch kl 12.15 – 13.15
Ta med färdig mat eller ät på närliggande matställen.

Plats
Heart & Hand, i Stockholm.
Allhelgonagatan 5, över gården
Portkod fås vid anmälan
T-bana Skanstull (uppgång Allhelgonagatan)
hearthandcenter.wixsite.com/info

Pris
1.500 kr inkl. moms för privatpersoner
1.500 kr exkl. moms för företag (1.875 kr inkl. moms)

Begränsat antal platser
Vi kommer bara att ha ett begränsat antal platser (max 10 par).
Status för om det finns platser kvar meddelas här:
Det finns platser kvar.

Anmälan
Anmälan sker genom att fylla i formuläret på:
www.starspray.com/anm_touch_and_pleasure_mar_2019.htmAnmäl dig till tantrakurs

Mer info
Kontakta Lorenzo
Tel. 0855916021 kl 11.00-17.00
Mail:
lorenzo@starspray.com
Facebook:
www.facebook.com/lorenzo.stiernquist

Varmt välkommen!

Lorenzo


Upp till toppen av sidan om sex, tantra och sexsibility. Upp
 

 


Lorenzo Massagekurs

 


 

 

 

 

 

Radical consent 19-21 oktober 2018 Lorenzo Stiernquist

Radical Consent
Lorenzo Stiernquist

Kom och upplev magin som uppstår då två personer
helhjärtat säger JA till det som sker mellan dem.

The Wheel of Consent (Samtyckeshjulet)
Vi kommer till stor del att använda oss av the Wheel of Consent (Samtyckeshjulet) som utformats av Betty Martin och du behöver ha grundläggande erfarenhet och kunskaper kring detta för att kunna delta Till exempel genom att ha gått workshopen:
The Wheel of Consent 8-10 februari 2019.

Naken närvarande närhet

På den här workshopen kan du (med samtycke) gå lite djupare känslomässigt, vara lite mer fysiskt naken och praktisera lite mer personlig ärlighet. Du kommer få möjlighet att utforska djupare kring vad du VERKLIGEN vill ha, uppleva, behöver och längtar efter. Att få stöd med att komma i djupare kontakt med allt detta och kunna kommunicera det. Dessutom medvetandegöra dina sanna gränser så att du bara ger det som du VERKLIGEN är villig till att ge.

Ljus och skuggor
Det kommer att finnas tid till sharing och du får möjlighet att kunna reflektera - och om du vill också bli speglad och coachad - i hur du konkret i din vardag kan utveckla dig själv och dina relationer med hjälp av Samtyckeshjulet. Vi titta även närmare på skuggsidorna. Inte bara i generella termer, utan vilka skuggsidor som just du har och vad du behöver göra för att transformera dessa.

Fördjupa dig
Min erfarenhet är att de flesta som börjar använda sig av Samtyckeshjulet upptäcker att ju man praktiserar det, ju mer finns det att upptäcka och lära sig. Om du är en av dessa personer, så har du nu chansen att fördjupa dig kring Samtyckeshjulet tillsammans med andra som också är motiverade och redo för det.
 

 

 

 
 

Workshopledare
Jag heter Lorenzo Stiernquist och har arbetat med sessioner, coaching, utbildningar och workshops i drygt 12 år. Jag är en Tantralärare, Massagelärare, Sexsibilitycoach och grundare av Sexsibilitycoach-utbildningen och Sexsibilityfestivalen. Samtyckeshjulet blev en livsförändrande upplevelse för mig för fem år sedan och sedan dess har jag utforskat och undervisat kring det. Jag har gått Betty Martins workshop ”Like a Pro” tre gånger, deltagit och assisterat på flera onlinekurser med Betty och jag är en del av teamet i School of Consent (
schoolofconsent.org). Jag använder mig av mina kunskaper både privat och i mitt arbete med klienter och jag har hållit många workshops i Samtyckeshjulet i olika sammanhang. Jag är brinner för att sprida denna banbrytande kunskap till så många som möjligt genom att integrera det i alla sessioner, workshops, utbildningar, festivaler och event som jag håller i. Du kan läsa mer om mig på:
www.starspray.com/om_lorenzo.htm
 

 
Lorenzo The Wheel of Consent
 
 

Datum
Inte satt ännu. Hör av dig och önska lorenzo@starspray.com

Tider
Lördag: 09.30 – 19.00
Söndag: 09.30 – 16.30
Insläpp börjar 30 min innan utsatt tid (gäller alla dagarna)
Lunch kl 12.15 – 13.15
Ta med färdig mat eller ät på närliggande matställen.

Plats
Stockholm.

Pris
1.500 kr inkl. moms för privatpersoner
1.500 kr exkl. moms för företag (1.875 kr inkl. moms)

Betalning och avbokningsregel
Betalning och avbokningsregel Du kan betala kontant, med Swish eller med faktura. Vill du betala genom faktura så anger du följande när du anmäler dig:
ditt fullständiga namn, telefonnummer, postadress, mailadress personnummer (om du vill betala som privatperson), Vill du betala via ditt företag så mailar du samma uppgifter som ovan, men anger organisationsnummer (istället för personnummer) samt företagsnamnet. Fakturan skickas via min fakturaservice Frilans Finans straxt efter din plats bekräftats och ska vara betald innan workshopen börjar. Avbokning kan bara ske genom uppvisat läkarintyg och då återbetalas 75% av betald avgift.

Begränsat antal platser
Vi kommer bara att ha ett begränsat antal platser (max 18 deltagare). Vi försöker också att ha en mixad grupp av män, kvinnor och andra, så att ingen av dessa blir för övervägande.

intresseanmälan
Anmäl att du är intresserad till lorenzo@starspray.com

Mer info
Kontakta Lorenzo
Mail:
lorenzo@starspray.com
Facebook:
www.facebook.com/lorenzo.stiernquist

Betty Martin
The Wheel of Consent är skapat av Betty Martin och hon delar frikostligt med sig av sin erfarenhet och kunskap. Läs mer och se gratis videos om the Wheel of Consent på hennes hemsida:
http://bettymartin.org/videos/

Varmt välkommen!

Lorenzo


Upp till toppen av sidan om sex, tantra och sexsibility. Upp
 

     


 

     
 

Tantra njutning healing Tantrakurs

Tantra – Njutning och healing
28 nov - 1 dec 2019 på Ängsbacka
Lorenzo Stiernquist


När vi njuter öppnar vi upp, vi släpper taget, vi säger “ja” och vi är närvarande här och nu. I det tillståndet kan allt komma upp. Lust och glädje, men också sårbarhet och skam som då får möjlighet att helas. Njutning är en fantastisk väg för att arbeta med healing.  Under denna workshop kommer vi att kunna uppleva njutning som en hjälp att hela, fördjupa kontakten med oss själva, expandera och öppna upp för ännu mer glädje och njutning i livet.

Detta är en workshop för dig som vill:
- känna dig mer levande och bli mer närvarande
- hela skam, skuld och sexuella sår
- kunna vara närmare andra människor
- utforska nya sidor av dig själv
- förena sexualitet och andlighet
- känna mer kärlek till dig själv och din kropp
- känna mer kärlek till andra människor och till livet.

Vad vi gör på workshopen
Under workshopen kan du välja att fokusera på vad du behöver träna på kring sex och intimitet. Det blir många övningar kring att hitta trygghet, tillit, avslappning i sig själv och med varandra och få stöd med att kunna släppa på rädslor och blockeringar. Beröring är en viktig del när vi tränar.

Eftersom tantra handlar om att vara med det som är just nu så kommer vi att anpassa innehållet efter det som sker i gruppen. Det gör att alla workshops blir olika. Här är exempel på vad vi kan komma att göra:

- träna på medveten och inkännande beröring och
  ge och få massage
- övningar för att bli bättre på att känna in och
  kommunicera vad vi vill och behöver
- uttrycka känslor och sanningar,
  utan att ta ansvar för andras reaktioner
- träna på att säga JA för att ge oss hän
- träna på att säga nej och sätta sunda gränser
- andningsövningar som ger mer energi, närvaro och kan
  fördjupa våra upplevelser
- stillsamma och/eller dynamiska tantriska meditationer
- utforska nära möten genom alla sinnen
- öva oss på att följa våra impulser, våga ta initiativ och
   hitta kraften
- öva på bli hållen och släppa taget
- dansa för att fira livet, uppleva fritt flöde i kroppen
- dela med oss av våra inre upplevelser till varandra i
  sharings

Njutning och healing
Njutning och healingI tantra ser man sexualitet, beröring och njutning som fantastiska verktyg för att öppna sitt hjärta och finna harmoni i kropp och själ.

Vi använder oss av dessa verktyg för att antingen njuta i stunden eller för att öka medvetenheten om vad som hindrar oss från att uppleva vårt naturliga tillstånd av kärlek och njutning. Och genom andning, flödet av sexuell energi, respektfull och kärleksfull beröring har vi möjlighet att hela och transformera dessa hinder.

När vi är i ett tillstånd av njutande och omfamnar det som är kan ett helande ske. Det är när vi möter, accepterar och älskar de delar av oss själva (som vi tidigare försökt fly, förtränga eller kontrollera) som dessa frusna delar kan smälta och flöda, på samma sätt som is blir till vatten.

Välkommen
Vi välkomnar dig oavsett sexuell läggning, preferenser eller erfarenhet, oberoende om du är singel eller har en eller flera partners. Välkommen till ett rum där du kan få vara den du är och bli den du vill vara.

Anmälan och mer info:
www.angsbacka.seAnmäl dig till tantrakurs

     


 

     
 

Rabatter
Hör av dig om du inte har så bra ekonomi så kan du kanske få rabatt, göra avbetalning eller hjälpa till med praktiska saker. Det viktiga är att du verkligen vill... då brukar vi kunna hitta en lösning.
lorenzo@starspray.com 
 
Upp till toppen av sidan om sex, tantra och sexsibility. Upp
 

     


 

     
 

Tips på fler workshops
Missa inget från Starspray och få dessutom tips på andra workshops, föreddrag, fester, Sexkurser, mingelkvällar, böcker, musik, länkar m.m. inom sex, närhet, Tantra, Sexsibility, , Tantrasex, andlig sexualitet m.m. genom att se till att få Nyhetsbrevet

Läs mer >>

 
Upp till toppen av sidan om sex, tantra och sexsibility. Upp
 

 

Sex Tantra Kropp och Själ Sexkurser

 


 

     
 

Tipsa andra
Det finns så vackra platser inom var och en av oss. Upplevelser av total trygghet, kärlek, närvaro, inre frid och extas…

Vi tror att livet på vår jord skulle bli bättre om fler människor fick uppleva underbara stunder tillsammans. Sex, närhet, skratt, lek och njutning är inte bara underbart i sig, utan ger oss också en fördjupad upplevelse av livet, helar själsliga sår och motiverar oss till förändring.

Vi vill skapa en bättre värld tillsammans med andra och ha kul och njuta medan vi gör det. Vi tror att det är den bästa grunden för en hållbar utveckling och skönare värld.

Om du vill stödja oss i vår vision, om det vi gör haft betydelse för dig i ditt liv, om du mått bra av det och givit dig styrka att förändra ditt liv på så sätt som du önska så tipsa gärna andra om det vi gör. På så sätt kan de få samma möjlighet som du fått.

Tipsa en vän eller skriv något på t.ex. Facebook. Det skulle betyder mycket för oss... och kanske för dem.

Tack på förhand.

Tipsa gärna andra. Klicka här: SocialTwist Tell-a-Friend
 
Upp till toppen av sidan om sex, tantra och sexsibility. Upp
 

 

   

 

 

Adress: Box 49, 114 79 Stockholm   Mobil: +46 722 81 11 78
E-post: info@starspray.com    Hemsida:
www.starspray.com