- Vad är Tantra?
  - Vad gör ni?
  - Frågor & svar
  - Feedback
 
Tantra  Massage coaching
Om Tantra, sex, Sexsibility, närhet
Om Starspray och workshops kurser om Tantra Sexsibility Tantrasex intimitet närhet relationer parkurserSexsibility Festival 2020

 
Tantra

Aktuella datum  
Mer information om kurserna längre ner
(skrolla eller klicka på Tantra och Sexsibility pilarna till vänster)

Sexibilitykväll med Lorenzo
8 november
2019 Läs mer >>

The Wheel of Consent Whole Body Massage 9 nov
- Beröring och njutning för par.
Tantra Njutning och healing Tantra – Njutning och healing  28 nov-1 dec 2019 på Ängsbacka
Tantra Njutning och healing Radical Consent - Fördjupning kring samtycke
Tantra Njutning och healing Sexsibilityfestivalen 23-28 juni 2020 på Ängsbacka
rabatter på tantrakurs Rabatter 
tips på  tantrakurser Tips på fler kurser
rekommendera tantra Tipsa andra


Tantra

Massagekurs

Whole Body Massage
Beröring och njutning för par
9 november - Stockholm
Lorenzo Stiernquist

Under denna dag får ni möjlighet njuta tillsammans, boosta er relation och fylla på med mycket närhet. Samtidigt som ni får tips på hur ni kan njuta ännu mer. Vi utforskar beröring och massage på olika sätt. Både genom att ge och ta emot. Vi kommer inte att ha fokus på att ”knåda på spända muskler”, utan istället ge varandra en skön massage/beröring som i sin tur kan få hela kroppen att slappna av.

Du kommer både lära dig hur du kan ge massage på ett mer närvarande, inkännande och flödande sätt som är behagligt för både dig och den du ger till. Och lära dig hur du som mottagare av en massage kan njuta ännu mer genom hur du förhåller dig till din egen kropp. Hur du genom andning, energiflöde, ljud och rörelser kan förstärka din upplevelse. När du lär dig att mer och mer följa dina impulser och göra medvetna val kan du ta dina massageupplevelser till helt nya höjder och djup.

Njutningsfull beröring kan påminna oss om att sexualiteten, njutningen och våra kroppar är heliga. Det kan ge oss en djup upplevelse av att vi är en del av helheten. En upplevelse av att vara ett med livet, här och nu.

Samtycke och trygghet
Vi gör olika övningar kring medveten beröring och du får träna dig på att ge skön och njutningsfull massage. Samtidigt som du kommer att bli påmind om att inte gå över dina egna gränser. Du får stöd med att se till att du bara ger det som du är villig till att ge.

När du tar emot massage/beröring så får du tid till att kommunicera dina behov och gränser. Det är viktigt att du som får massage känner dig trygg. Allt sker på dina villkor och du väljer själv om du vill vara naken eller inte. Du kommer också få möjlighet att uppleva nya sensationer och uppmuntras till att be om det du verkligen vill få, behöver och längtar efter.

Även könet får vara med om du vill
För att kunna njuta av könsberöring är det ibland nödvändigt att transformera det som hindrar oss ifrån att njuta. Det kan röra sig om energiblockeringar och känslomässiga hämningar. Eller om fysiska spänningar, som kan sitta i eller runt könet. Vi kommer inte göra kraftiga processer eller dearmorering. Utan det handlar om att få en kärleksfull beröringen och möta det som naturligt kommer upp för att helas och transformeras. Det handlar inte heller om intensiv sexuell stimulering i syfte att ge orgasm (även om det kan vara en härlig bieffekt), utan om en omsorgsfull, medveten, inkännande och kärleksfull beröring/massage av könet. Vilket är minst lika viktig att få som att få beröring av övriga kroppen.

För par och vänner
Kom med din partner eller para ihop dig med en vän innan. Vi gör övningar två och två och du kan inte komma själv, utan du deltar på kursen tillsammans med en partner eller vän. Vet du inte någon som du kan gå med, så hör av dig till mig så kanske jag kan ”para ihop dig med någon”. Eller gör en invit på eventsidan på Facebook, så kanske du kan hitta någon att gå med. Även ni som lever i en polyamorös relation där ni är fler än 2 i relationen är välkomna. Då gör ni övningarna på samma sätt men där var och en av er får lite kortare tid (fast får lyxen av att känna fler händer på kroppen).
   

 

 

 

 

Lärare
Lorenzo Stiernquist är Tantralärare och Sexsibilitycoach. Han är grundare av, driver och lärare på Sexsibilitycoach-utbildningen och Sexsibilityfestivalen. Han har gått många olika kurser kring sexualitet och närhet, bland annat. Barbara Carrellas Urban Tantra Professional Training och lärt sig Sensual Holistic Massage av Denisa Palečková och Richard Vojík. I sitt arbetat med klienter har massagen alltid varit en naturlig del av sessionerna. Främst i syfta att träna på närhet, släppa på skam och arbeta med sexuell healing. Men massagen har under dessa år utvecklats och numera erbjuder han även massage där främsta fokuset är att uppleva avslappning och njutning fullt ut.

Datum
9 november 2019

Tider
Lördag: 10.00 – 21.30
Insläpp börjar 30 min innan utsatt tid
Lunch kl 12.30 Middag 18.00
Ta med färdig mat eller ät på närliggande matställen.
För middag/fika kommer vi ha en kortare paus och då är det bra att du äter rester från lunchen eller köper med dig till exempel en smörgås eller sallad som du kan äta i lokalen.

Plats
Heart & Hand, i Stockholm.
Allhelgonagatan 5, över gården
Portkod fås vid anmälan
T-bana Skanstull (uppgång Allhelgonagatan)
www.heartandhand.se

Pris
900 kr inkl. moms per person för privatpersoner
(1.800 per par och som jämförelse kan kan ges att en session
med Lorenzo på 3 timmar kostar normalt 2.200 kr)

900 kr exkl. moms per person för företag (1.125 kr inkl. moms)

❁ Betalning och avbokningsregel
Du köper din biljett direkt via Internet hos TicketTailor:
www.tickettailor.com/events/starspray

TicketTailor Starspray.com

Avbokning kan bara ske genom uppvisat läkarintyg
och då återbetalas 75% av betald avgift.

Begränsat antal platser
Vi kommer bara att ha ett begränsat antal platser (max 10 par).
Status för om det finns platser kvar meddelas här:
Det finns platser kvar.

Mer info
Kontakta Lorenzo
Tel. 0722811178
Mail:
lorenzo@starspray.com
Facebook:
www.facebook.com/lorenzo.stiernquist

Varmt välkommen!

Lorenzo


Upp till toppen av sidan om sex, tantra och sexsibility. Upp
 

 


Lorenzo Massagekurs

 


 

 

 

 
 

Tantra njutning healing Tantrakurs

Tantra – Njutning och healing
28 nov - 1 dec 2019 på Ängsbacka
Lorenzo Stiernquist


När vi njuter öppnar vi upp, vi släpper taget, vi säger “ja” och vi är närvarande här och nu. I det tillståndet kan allt komma upp. Lust och glädje, men också sårbarhet och skam som då får möjlighet att helas. Njutning är en fantastisk väg för att arbeta med healing.  Under denna workshop kommer vi att kunna uppleva njutning som en hjälp att hela, fördjupa kontakten med oss själva, expandera och öppna upp för ännu mer glädje och njutning i livet.

Detta är en workshop för dig som vill:
- känna dig mer levande och bli mer närvarande
- hela skam, skuld och sexuella sår
- kunna vara närmare andra människor
- utforska nya sidor av dig själv
- förena sexualitet och andlighet
- känna mer kärlek till dig själv och din kropp
- känna mer kärlek till andra människor och till livet.

Vad vi gör på workshopen
Under workshopen kan du välja att fokusera på vad du behöver träna på kring sex och intimitet. Det blir många övningar kring att hitta trygghet, tillit, avslappning i sig själv och med varandra och få stöd med att kunna släppa på rädslor och blockeringar. Beröring är en viktig del när vi tränar.

Eftersom tantra handlar om att vara med det som är just nu så kommer vi att anpassa innehållet efter det som sker i gruppen. Det gör att alla workshops blir olika. Här är exempel på vad vi kan komma att göra:

- träna på medveten och inkännande beröring och
  ge och få massage
- övningar för att bli bättre på att känna in och
  kommunicera vad vi vill och behöver
- uttrycka känslor och sanningar,
  utan att ta ansvar för andras reaktioner
- träna på att säga JA för att ge oss hän
- träna på att säga nej och sätta sunda gränser
- andningsövningar som ger mer energi, närvaro och kan
  fördjupa våra upplevelser
- stillsamma och/eller dynamiska tantriska meditationer
- utforska nära möten genom alla sinnen
- öva oss på att följa våra impulser, våga ta initiativ och
   hitta kraften
- öva på bli hållen och släppa taget
- dansa för att fira livet, uppleva fritt flöde i kroppen
- dela med oss av våra inre upplevelser till varandra i
  sharings

Njutning och healing
Njutning och healingI tantra ser man sexualitet, beröring och njutning som fantastiska verktyg för att öppna sitt hjärta och finna harmoni i kropp och själ.

Vi använder oss av dessa verktyg för att antingen njuta i stunden eller för att öka medvetenheten om vad som hindrar oss från att uppleva vårt naturliga tillstånd av kärlek och njutning. Och genom andning, flödet av sexuell energi, respektfull och kärleksfull beröring har vi möjlighet att hela och transformera dessa hinder.

När vi är i ett tillstånd av njutande och omfamnar det som är kan ett helande ske. Det är när vi möter, accepterar och älskar de delar av oss själva (som vi tidigare försökt fly, förtränga eller kontrollera) som dessa frusna delar kan smälta och flöda, på samma sätt som is blir till vatten.

Välkommen
Vi välkomnar dig oavsett sexuell läggning, preferenser eller erfarenhet, oberoende om du är singel eller har en eller flera partners. Välkommen till ett rum där du kan få vara den du är och bli den du vill vara.

Anmälan och mer info:
www.angsbacka.seAnmäl dig till tantrakurs

     


 

 

 

 
 

Radical consent 19-21 oktober 2018 Lorenzo Stiernquist

Radical Consent
Fördjupning kring samtycke
Lorenzo Stiernquist

Kom och upplev magin som uppstår då två personer
helhjärtat säger JA till det som sker mellan dem.

Naken närvarande närhet
På den här workshopen kan du (med samtycke) gå lite djupare känslomässigt, vara lite mer fysiskt naken och praktisera lite mer personlig ärlighet. Du kommer få möjlighet att utforska djupare kring vad du VERKLIGEN vill ha, uppleva, behöver och längtar efter. Att få stöd med att komma i djupare kontakt med allt detta och kunna kommunicera det. Dessutom medvetandegöra dina sanna gränser så att du bara ger det som du VERKLIGEN är villig till att ge.

The Wheel of Consent (Samtyckeshjulet)
Vi kommer till stor del att använda oss av the Wheel of Consent (Samtyckeshjulet) som utformats av Betty Martin och du behöver ha grundläggande erfarenhet och kunskaper kring detta för att kunna delta.

Ljus och skuggor
Det kommer att finnas tid till sharing och du får möjlighet att kunna reflektera - och om du vill också bli speglad och coachad - i hur du konkret i din vardag kan utveckla dig själv och dina relationer med hjälp av Samtyckeshjulet. Vi titta även närmare på skuggsidorna. Inte bara i generella termer, utan vilka skuggsidor som just du har och vad du behöver göra för att transformera dessa.

Fördjupa dig
Min erfarenhet är att de flesta som börjar använda sig av Samtyckeshjulet upptäcker att ju man praktiserar det, ju mer finns det att upptäcka och lära sig. Om du är en av dessa personer, så har du nu chansen att fördjupa dig kring Samtyckeshjulet tillsammans med andra som också är motiverade och redo för det.
 

 

 

 
 

Workshopledare
Jag heter Lorenzo Stiernquist och har arbetat med sessioner, coaching, utbildningar och workshops i drygt 12 år. Jag är en Tantralärare, Massagelärare, Sexsibilitycoach och grundare av Sexsibilitycoach-utbildningen och Sexsibilityfestivalen. Samtyckeshjulet blev en livsförändrande upplevelse för mig för fem år sedan och sedan dess har jag utforskat och undervisat kring det. Jag har gått Betty Martins workshop ”Like a Pro” tre gånger, deltagit och assisterat på flera onlinekurser med Betty och jag är en del av teamet i School of Consent (
schoolofconsent.org). Jag använder mig av mina kunskaper både privat och i mitt arbete med klienter och jag har hållit många workshops i Samtyckeshjulet i olika sammanhang. Jag är brinner för att sprida denna banbrytande kunskap till så många som möjligt genom att integrera det i alla sessioner, workshops, utbildningar, festivaler och event som jag håller i. Du kan läsa mer om mig på:
www.starspray.com/om_lorenzo.htm
 

 
Lorenzo The Wheel of Consent
 
 

Datum
Inget datum är satt just nu.
Denna workshop kommer att erbjudas då tillräckligt många önskar detta. Hör av dig och visa ditt intresse.
lorenzo@starspray.com

Tider
Lördag: 10.00 – 21.30
Insläpp börjar 30 min innan utsatt tid
Lunch kl 12.30 Middag 18.00
Ta med färdig mat eller ät på närliggande matställen.
För middag/fika kommer vi ha en kortare paus och då är det bra att du äter rester från lunchen eller köper med dig till exempel en smörgås eller sallad som du kan äta i lokalen.

Plats
I Stockholm, adress meddelas vid anmälan.

Pris
900 kr inkl. moms för privatpersoner
900 kr exkl. moms för företag (1.125 kr inkl. moms)

Betalning och avbokningsregel
Betalning och avbokningsregel Du kan betala kontant, med Swish eller med faktura. Vill du betala genom faktura så anger du följande när du anmäler dig:
ditt fullständiga namn, telefonnummer, postadress, mailadress personnummer (om du vill betala som privatperson), Vill du betala via ditt företag så mailar du samma uppgifter som ovan, men anger organisationsnummer (istället för personnummer) samt företagsnamnet. Fakturan skickas via min fakturaservice Frilans Finans straxt efter din plats bekräftats och ska vara betald innan workshopen börjar. Avbokning kan bara ske genom uppvisat läkarintyg och då återbetalas 75% av betald avgift.

Begränsat antal platser
Vi kommer bara att ha ett begränsat antal platser (max 20 deltagare). Vi försöker också att ha en mixad grupp av män, kvinnor och andra, så att ingen av dessa blir för övervägande.

Intresseanmälan
Skicka mail till lorenzo@starspray.com

Mer info
Kontakta Lorenzo
Mail:
lorenzo@starspray.com
Facebook:
www.facebook.com/lorenzo.stiernquist

Betty Martin
The Wheel of Consent är skapat av Betty Martin och hon delar frikostligt med sig av sin erfarenhet och kunskap. Läs mer och se gratis videos om the Wheel of Consent på hennes hemsida:
http://bettymartin.org/videos/

Varmt välkommen!

Lorenzo


Upp till toppen av sidan om sex, tantra och sexsibility. Upp
   

     


 

     

 

Sexibility Festival Tantra Sex Ängsbacka 2019

Sexsibilityfestivalen 2020
23-28 juni 2020
Ängsbacka

Den intima festivalen
För tolfte året i rad bjuder vi in till en intim festival där närhet, sexualitet, kropp och själ står i fokus. Det bjuds på workshops kring Sexsibility, Tantra, Taoism, Shamanism, lekfullhet, själsligt helande bland mycket annat.

Att njuta och älska
Vår intention är att skapa en festival med mycket trygghet och gemenskap. En festival där du får vara den du är och bli den du vill vara. Att kunna njuta av nuet och älska livet. Det finns också möjlighet att bli medveten om, omfamna och transformera det som hindrar dig från att på djupet vara med en annan människa.

Inte ”bara ha sex”
Även om sexualitet är en viktig och naturlig del av festivalen, så ligger fokuset på att mötas i hjärtat. Så om du söker få kontakt med dina känslor, bli mer närvarande och få ett djupare möte med dig själva och andra – med hjälp av sexualiteten – är chanserna stora att du får en fantastisk festival.

Trygghet och gränser
Det är viktigt att du kan känna dig trygg på festivalen. Förutom alla workshopledare finns det sharinggrupper och ett emotionellt support-team som stöd. Som deltagare behöver du godkänna en överenskommelse om att inte använda alkohol eller andra droger under festivalen. Vilka som deltar i festivalen är konfidentiellt, liksom allt som händer andra än dig själv. Stämningen mellan deltagarna brukar vara mycket stödjande, vänlig, respektfull och inkluderande.

För information och anmälan: www.angsbacka.se
 
Upp till toppen av sidan om sex, tantra och sexsibility. Upp
 

 

 

 


 

     
 

Rabatter
Hör av dig om du inte har så bra ekonomi så kan du kanske få rabatt, göra avbetalning eller hjälpa till med praktiska saker. Det viktiga är att du verkligen vill... då brukar vi kunna hitta en lösning.
lorenzo@starspray.com 
 
Upp till toppen av sidan om sex, tantra och sexsibility. Upp
 

     


 

     
 

Tips på fler workshops
Missa inget från Starspray och få dessutom tips på andra workshops, föreddrag, fester, Sexkurser, mingelkvällar, böcker, musik, länkar m.m. inom sex, närhet, Tantra, Sexsibility, , Tantrasex, andlig sexualitet m.m. genom att se till att få Nyhetsbrevet

Läs mer >>

 
Upp till toppen av sidan om sex, tantra och sexsibility. Upp
 

 

Sex Tantra Kropp och Själ Sexkurser

 


 

     
 

Tipsa andra
Det finns så vackra platser inom var och en av oss. Upplevelser av total trygghet, kärlek, närvaro, inre frid och extas…

Vi tror att livet på vår jord skulle bli bättre om fler människor fick uppleva underbara stunder tillsammans. Sex, närhet, skratt, lek och njutning är inte bara underbart i sig, utan ger oss också en fördjupad upplevelse av livet, helar själsliga sår och motiverar oss till förändring.

Vi vill skapa en bättre värld tillsammans med andra och ha kul och njuta medan vi gör det. Vi tror att det är den bästa grunden för en hållbar utveckling och skönare värld.

Om du vill stödja oss i vår vision, om det vi gör haft betydelse för dig i ditt liv, om du mått bra av det och givit dig styrka att förändra ditt liv på så sätt som du önska så tipsa gärna andra om det vi gör. På så sätt kan de få samma möjlighet som du fått.

Tipsa en vän eller skriv något på t.ex. Facebook. Det skulle betyder mycket för oss... och kanske för dem.

Tack på förhand.

Tipsa gärna andra. Klicka här: SocialTwist Tell-a-Friend
 
Upp till toppen av sidan om sex, tantra och sexsibility. Upp
 

 

   

 

 

Adress: Box 49, 114 79 Stockholm   Mobil: +46 722 81 11 78
E-post: info@starspray.com    Hemsida:
www.starspray.com