Tantra  Massage coaching
Om Tantra, sex, Sexsibility, närhet
Om Starspray och workshops kurser om Tantra Sexsibility Tantrasex intimitet närhet relationer parkurserSexsibility Festival 2020

 
  Sexsibilitycoaching, Tantrasessioner, massage,
kroppsbehandlingar och sexuell healing

 
 

Tantra Massage Coaching Sexualitet Par

Här kan du läsa om:

tantracoaching om sessioner och coaching
tantramassage om kroppsbehandlingar och massage
coaching för par om att komma själv eller med en partner
massage i stockholm plats (var jag håller till)
priser för tantramassage priser
betalning för tantramassage betalning
avbokning av helkroppsmassage avbokningsregler
tantracoaching via telefon telefoncoaching
vad är tantra och tantrasex frågor och svar (faq)

På en session utgår vi helt och hållet från dig och dina förutsättningar och passar därför bra för dig som vill ha extra stöd kring något speciellt eller vill utvecklas ännu mer än vad du känner att du kan göra på en kurs.

Sessionerna handlar om vad just du behöver i stunden. Med hjälp av samtal, coaching, massage och olika övningar får du hjälp med att släppa på blockeringar, spänningar, smärta och skam kring din kropp och sexualitet. Du får möjlighet att rent praktiskt träna dig på det du behöver träna dig på för att kunna uppleva det du vill uppleva. Du kan på så sätt bli friare i ditt uttryck, öka din kroppskännedom, bli bättre på att kommunicera, lära dig hur du kan att njuta mer, bejaka livet och hitta din inre kraft och harmoni.

Jag erbjuder även sessioner där vi arbetar med Samtyckeshjulet (the Wheel of Consent) och gör olika övningar kring samtycke, medvetna val och gränser. Du får lära dig hur du kan se till att bara ge det som du är villig till att ge och kunna be om det du verkligen vill få, behöver och längtar efter.

Jag ger också sensuell helkroppsmassage, Sexsibility Whole Body Massage, Yonimassage/Vaginal massage och andra kroppsbehandlingar (läs mer nedan). Dessutom arbetar jag med sexuell healing, energiorgasmer, andningsövningar, tantriska meditationer och helt "vanlig" coaching kring olika livssituationer.

Kroppsbehandlingar
I samband med sessioner (och ibland enbart) ger jag kroppsbehandlingar som ett sätt att träna närhet, släppa på spänningar, hämningar, få igång energiflödet, hela sina inre sår eller njuta fullt ut.
- Helkroppsmassage
- Sensuell massage (Sensual Holistic Massage)
- Tantramassage
- Vaginal massage / Yonimassage / könsmassage
- Vaginal Mapping / Yoni Mapping / dearmorering
- Orgasmträning för kvinnor
- Sexuell healing
- BeBody (upptäck mer njutning i kroppen)
- Energiorgasmer (energiorgasträning)
- Andningsövningar
- Meditationer (tantriska)
- Rituell kärlek / Ritual play

Sexsibility Whole Body Massage
En skön massage av HELA kroppen med fokus på avslappning och njutning. Unna dig och din kropp att få en riktigt skön sensuell stund med trygg beröring av inkännande händer. Detta är en massage där du kan få vara naken, där den sexuella energin tillåts, men utan att det är fokus på det sexuella eller att få orgasm (ingen ”Happy Ending”). En massage som har trygga och tydliga ramar och gränser. Så att du på så sätt får möjlighet att känna djup kontakt med din kropp och uppleva inre harmoni. Massagen är ett bra alternativ för dig som inte har direkta ”problem”, utan som bara vill njuta av en skön stund, utan prestation eller målinriktning. En massage där du får tillåtelse att njuta av hela kroppen här och nu, för att det helt enkelt är... skönt. Läs mer >>

Kom själv eller med din partner
Övningarna anpassas och utformas helt efter det som gynnar dig/er och kan därför bli mer specifika än på en kurs. Oftast så handlar det om att du själv behöver utvecklas, släppa på blockeringar, öppna upp för njutning och våga vara nära och det är då bättre att du kommer själv utan din partner. Du kan sedan få förslag på övningar att göra tillsammans med din partner. Om du inte har någon partner att göra övningar med hemma så kan du träna dig på olika saker tillsammans med mig. Men ibland kan det vara bra att komma med din partner för att ni ska kunna fördjupa ert möte och öppna upp för mer intimitet. Ibland handlar det om att prata eller få nya speglingar och ibland om att göra olika övningar. Att istället för samtal eller diskussioner kunna få möjlighet att mötas ordlöst kan många gånger var just det som behövs i en relation.

Plats
Jag håller just nu mest till i två lokaler i Skanstull och Skärmarbrink (nära Globen) i Stockholm. Adressen får du när du bokat tid.

Priser
Sexsibilitycoaching, Tantra sessioner, övrig coaching
1 tim: 950 kr
2 tim: 1600 kr
3 tim: 2200 kr
Priset gäller både för singlar, par och polyrelationer.
Jag rekommenderar att boka minst 2 timmar per gång.

Rabatt med 25 %
kan ges till dig som t.ex. studerar, är arbetslös eller av annan anledning har svårt ekonomiskt. Du kan också dela upp betalingen eller kanske få annan rabatt. Hör av dig så hittar vi en bra lösning.

Rabatt Första-gången-erbjudande
Om du verkligen vill komma igång så rekommenderar jag att du första gången bokar 3 timmar och då betalar du bara 1800 kr (ordinera pris är 2200 kr för 3 tim.). Då kan vi både hinna med att prata ordentligt och göra övningar, andas och se till att du t.ex. får en längre massage.

Betalning
Du kan betala med Swish, kontant eller via faktura.
Mer information om hur du kan betala får du efter att du har bokat in en tid.

Avbokningsregler
Om eventuell avbokning sker med minst 3 dygn innan bokad tid betalar du ingenting.
Om avbokning sker med mindre än 3 dygn innan bokad tid får du betala 400 kr
Om avbokning sker efter kl 18:00 dagen innan bokad tid får du betala hela kostnaden.
Om du blir sjuk och kan uppvisa läkarintyg betalar du 400 kr även om du avbokar precis innan.

Coaching via Skype, Zoom eller tel
Jag erbjuder även coaching via telefon, Zoom eller Skype (videosamtal via datorn) kring Sexsibility och Tantra.
Det gör att även ni som inte har möjlighet att resa till Stockholm kan få stöd.

Maila eller ring mig på 0722 81 11 78
så bokar vi in en tid.

Pris: 540 kr per timme.
Du betalar för minst en timme.
Därefter 90 kr per påbörjad kvart (15 min).

Frågor och svar
kring sessionerna med Lorenzo
Läs gärna även frågor och svar kring kurserna

Vad gör man på en session?
Jag kommer att utgå från dina förutsättningar och där du är i din process. Så vad vi gör under en session beror på vad du önskar ha stöd med. Följande beskrivning är bara exempel på hur jag arbetar, men kan ge dig en bättre bild av vad jag gör..

Allt är i första hand upplevelsebaserat och vi använder oss av beröring, massage och olika övningar där alla sinnena får vara med. Vi använder ofta övningar inspirerade från Tantrisk och Taoistisk sexualitet. Enkla övningar som steg för steg gör att du får bättre kroppskännedom, helar din skuld och skam, ökar din förmåga att bli mer närvarande, tillåter dig att njuta mer, öppnar ditt hjärta och vågar vara nära dig själv och andra. Om du vill och behöver kan vi också använda mer dynamiska övningar där du med hjälp av andning, ljud och rörelse får möjlighet att släppa på hämningar och blockeringar.

En del av tiden går också till att samtala och där du får dela dina upplevelser och det är självklart tystnadsplikt som råder. Det är inte frågan om terapi där man medvetet går tillbaka till traumatiska upplevelser. Men när man stannar upp och är mer i nuet kommer känslor ofta upp, som då accepteras, bejakas, omfamnas och på så sätt helas.
 
Vad har Tantra, andning och närvaro med sex att göra?
Att kunna njuta av sex och närhet har mer att göra med vad som händer i ditt inre, än vad du gör i det yttre. Man blir ju inte automatiskt mer frigjord för att man har mycket sex eller gör något sexuellt utmanande. Det kan kanske verka så utifrån,men man kan ju t.ex. ha ett samlag utan att det känns särskilt frigörande eller upplyftande, utan ibland kan man t.o.m. känna en ensamhet och tomhet efteråt. Själv har jag ibland haft starkare erotiska upplevelser fullt påklädd än vad jag haft under vissa samlag.
 
Syftet med sessionerna är därför att öka sin närvaro, kroppskännedom och tillit, så att man vågar vara nära och "är där" när väl de underbara sexuella mötena sker (och inte är i tankarna någon annanstans). Det viktiga är att man hela tiden är med i det som sker och att man känner att man "äger" varje steg man tar. Och så fort man börjar hålla andan, spänner sig eller börjar tänka på annat stannar man upp och "väntar in sig själv".
 
Vad menas med andlig sexuallitet?
Många kommer på sessioner eller en kurs för att få lite bättre sexliv, vilket i och för sig är ett underbart mål, men det finns ju så mycket mer att uppleva. Att arbeta med sin sexuallitet, bli mer närvarande, öka sin tillit m.m. har även djup inverkan på vårt inre. När man utan skuld och skam kan börja njuta av sex, kan man även börja lära sig att "lyfta den sexuella energin", få multiorgasmiska upplevelser, helkropps­orgasmer och t.o.m. rent andliga upplevelser. En upplevelse som är bortom tid och rum och som inte är knuten till sin personlighet eller ens sin kropp. Det är en upplevelse av att smälta samman med sin själ, med sin partner och med livet och det är det som man kan kallas en andlig upplevelse. Vad man sen har för trosuppfattning eller teoretiska tankar kring detta är inte så viktigt. Det viktiga är att man att man kan öppna sitt hjärta och känna mer kärlek till sig själv och andra.
 
Jag vet inte riktigt vad jag vill. måste man ha ett klart mål med sessionerna?
Nej det behöver man inte ha. För många är det just det man kommer för att få hjälp med. Vi är inte så bra tränade på att veta vad vi vill. Många (både män och kvinnor) har tappat kontakten med sitt inre och vet inte vad de vill, behöver eller längtar efter. Under sessionerna får man möjlighet att komma i kontakt med sina behov och hitta tillbaka till sin inre vägvisare.
 
Vad händer om jag släpper på kontrollen?
Inget kommer att hända som du inte vill. Vi tar allt i små steg och ser till att du är med i processen fullt ut. Men det är också bra att träna sig på att våga släppa lite på kontrollen. Vi är oftast så mentalt styrda och tänker linjärt. Det kan vara mycket bra i vårt dagliga liv t.ex. på jobbet. Men när man arbetar med sitt inre handlar det mycket om att inte veta vad som ska ske, utan tillsammans låta det födas fram i nuet. Det ör då det börjar bli spännande och magiskt.

Dessutom tror jag att mycket av det vi försöker hålla oss fast vid, bara är luftslott som vi har skapat för att försöka täcka upp vår smärta.

Jag tror att vi innerst inne vill släppa kontrollen för att kunna känna oss mer fria och flödande. Rädslan att möta delar av oss själva som skrämmer oss t.ex. smärta gör att vi håller oss tillbaka. Men ju mer vi får möjlighet att i ett tryggt sammanhang omfamna, känna och hela vår smärta, ju mindre rädda för att tappa kontrollen blir vi.

På sessionerna får du möjlighet att träna dig på att känna alla typer av starka känslor. Alltifrån stark glädje och kåthet till skam och sorg. Tillslut så är det inga känslor som skrämmer dig och då kan livet återigen få flöda naturligt fritt.

Att inte hela tiden behöva kontrollera sina känslor eller andra människor (och situationer) som kan väcka ens känslor är en enorm befrielse.
 
Vilken typ av människor kommer på sessionerna?
Både dem som har lite erfarenhet av sex och närhet (och som t.ex. tycker att ögonkontakt och beröring är obehagligt) och dem som levt i långa relationer och haft mycket sex men som söker något mer. Men oberoende av vilken erfarenhet man har så vill man lära sig mer om hur hur man gör för att bli mer närvarande, uppleva fler extatiska sexupplevelser, öppna sitt hjärta, fördjupa sin själsliga kontakt och känna sig mer levande.

Jag arbetar många gånger med är kvinnor som tappat kontakten (eller aldrig haft någon kontakt) med sin sexualitet, lust och kraft och som inte vet vad de vill, behöver eller njuter av. Flera kvinnor har aldrig fått orgasm och många kan inte få orgasm med en man. Då menar jag inte genom penetration, utan kvinnor som inte får orgasm när en man är i närheten. Detta grundar sig ofta på en känsla av otrygghet, att inte våga vara nära och en oförmåga att kunna kommunicera sina behov (och bli emottagen). Jag arbetar ofta med kvinnor som tappat sin tillit till män och som behöver få träna upp tilliten igen. Detta sker genom beröring, massage, fysisk närhet, andas tillsammans och att bara få vara stilla i en trygg famn.

Har du även sessioner för män, motsvarande de sessionerna som du ger till kvinnorna (jag vill gärna ha Tantramassage)?
Jag har sessioner för alla som vill och där vi båda tror att jag kan vara ett bra stöd.

Jag blir dock lite osäker på ditt mail för det låter som du vill ha just massage och jag arbetar inte med massage på det sättet. Jag är ingen massör och är inte intresserad av att ge fristående massage.

Jag ger ibland massage till människor som har svårigheter med närhet och beröring som ett sätt att lösa upp känslomässiga blockeringar, hela smärtsamma upplevelser, våga njuta och åter känna tillit. På så sätt bli man mer närvarande, våga öppna upp sitt hjärta och kan fördjupa sin andliga kontakt.

Är du intresserad av att under ett antal gånger arbeta med massage, beröring, Tantriska övningar, andning, känslor, dans, meditation och samtal är du välkommen att höra av dig. Då kan vi träffas för en introduktion för att se om det passar att gå in i ett sådant arbete tillsammans.

Läs gärna även frågor och svar kring kurserna

 

Tantra Massage Sex Coaching Sexuell healing
Vad är
Sexsibilitycoaching?


Lär dig njuta mer,
bejaka livet,
känna dig mer levande
och upplev att du delta
i det liv som pågår
här och nu.
Du får även stöd med
att lösa upp blockeringar
som kan ligga i vägen för dessa upplevelser.


Läs mer >>Feedback
från sessionerna:

 
"Tack så hemskt mycket för den fantastiska sessionen igår. Jag känner mig så otroligt tacksam och levande! Nu i efterhand inser jag att jag verkligen fick känna mig som kvinna, vilket jag haft svårt för i mitt liv. Så helande och befriande!"

"Jag tycker att det är mycket bra med kurserna, men under sessionerna kan jag ta det ännu mer i min egen takt och på mina villkor.
Jag hinner smälta det som sker och jag kan ta ett steg tillbaka om jag tycker att det går för fort fram."
 
"Jag får en möjlighet att träna och utforska min egen kropp, lära känna den och lära mig att säga ja och nej."
 
"Till skillnad från en grupp är det här personligt inriktat och det gör att jag vågar öppna mig och prata öppet om mina rädslor och funderingar."
 
"För första gången i mitt liv känner jag tillit till en man"

"Jag tycker att du är väldigt bra på att förklara och helt fantastisk på att se, känna in och få en kvinna att känna trygghet i en väldigt speciell situation! Och så var det ROLIGT också!

Jag hade en underbar känsla i kroppen då jag gick mot centralen i går. När de varma vindarna smekte min kropp så kände jag mig så himla lycklig över att vara JAG! 
Lycklig över vart livet för mig och de fantastiska öjligheter jag får att inta nya stigar och utforska mig själv och de människor jag möter!
Tack! Tack! Tack! "


 

 

 

E-post: lorenzo@starspray.com •  Hemsida: www.starspray.com
Mobil: +46722811178 • Telegram: t.me/LorenzoStiernquist