- Vad är Tantra?
  - Vad gör ni?
  - Frågor & svar
  - Feedback
  - Kursdatum
 
Tantra  Massage coaching
Om Tantra, sex, Sexsibility, närhet
Om Starspray och workshops kurser om Tantra Sexsibility Tantrasex intimitet närhet relationer parkurser
 
  Feedback från kursdeltagare
 
 

"Det kändes som att bo på en annan planet där omtanke, närvaro och medkänsla står i centrum...
Det var helt fantastiskt att känna en sådan tillit och samhörighet. Det var ett stort steg för mig att våga delta i kursen och jag känner mig definitivt mera levande och närvarande!"

"Jag har hittat kärleken i mig själv, hos mina medmänniskor och till livet i allmänhet. Hoppas känslan sitter kvar länge. Jag rekommenderar denna kurs till alla som läser denna kommentar!"

"Jag har nått ”farfarsåldern” och har firat åtskilliga nyår på olika sätt men detta med tantra var nånting helt nytt och så annorlunda. En hel del gamla föreställningar försvann och jag kom till nya insikter om mig själv men också om mina medmänniskor.

Kursledarna, skickliga och helt suveräna när det gällde att känna in stämningarna bland deltagarna och möta de olika behoven. Kärleksfullt och känsligt stödjande, men samtidigt målmedvetet, fördes vi framåt mot mera öppenhet.

Nakenhet var inget självändamål men när vi vid ett tillfälle hade den gemensamma utvärderingen av en nyss genomgången övning slog det mig plötsligt att ingen hade ens en tråd på kroppen. Det var som i barndomen – helt naturligt och otroligt befriande."

"Det var mycket nytt och för oss många omtumlande erfarenheter. På lördag morgon tänkte jag att hur ska jag orka med det här, men på söndag skulle jag gärna ha blivit kvar hela veckan. Rent fysiskt märker jag att det är som om känseln ökat flerfaldigt."

"Kursen som helhet var mycket givande,väckte många tankar och ideer. Den har på något konstigt sätt fört oss närmare varandra och vi har kunnat diskutera svåra saker öppnare än förut och kunnat komma till beslut att jobba med svåra saker på riktigt (svartsjuka)."

"Tack för en proffsigt och med hjärtats vishet ledd Tantrakurs . Stundvis tänkte jag att "hallå, det där klarar jag aldrig" men jag hade aldrig tanken på att lämna rummet. Precis som jag sade i slutcirkeln; jag var 100% på rätt ställe i rätt tid och i rätt sällskap. Tack för en vidgande, renande, överraskande och helande upplevelse." 

"Ledarna bra, sympatiska, kloka, skarpsynta, suveräna på att luska ut vad man egentligen menade och att bena ut och lotsa en rätt och motivera och stötta."

"Ni är två varma och kloka personer och det syntes så tydligt att ni är viktiga för varandra. Huset är fantastiskt och logi och kursutrymmen perfekta. Maten var jättegod!"

"Kursen var en av de bästa som jag någonsin deltagit på (och de är många). Äntligen uppfylldes min önskan och jag fick möjlighet att bearbeta saker som jag länge tänkt på och drömt om. Det var intressant att märka att Tantra till en stor del är att iaktta sitt sinne."

"Kursgården – stort gammalt stockhus i två våningar och naturen runt gården, helheten en idyll. Ingen lyx, men hemtrevligt rent och välfungerande.
Maten – himmelsk. Hade aldrig kunnat tro att strikt vegetariskt kan vara så mångsidigt och underbart gott."

"Man mår väldigt bra när man kommer hem.....som ett exempel, så vaknade jag i natt 02:30 och var helt utvilad....mycket märklig känsla att den mörka, sköna, omslutande, trygga natten kunde uppfylla mig med en sådan energi .....det var inte lönt att sova vidare. Jag gick upp satte på en kopp te, lyssnade på go soft Tantramusik och tittade ut över ett stilla Öresund, som är min granne.... glittrade i stjärnklart i månskenet...och fast det var mörkt gick jag ut på min terrass och koltrasten sjöng sin sommarmelodi, trots solen inte var framme.....helt underbart.......jag hade säkert inte upplevt denna stund om jag inte varit så tillfredställd i mitt sinne... Jag bestämde mig i natt (när jag för övrigt hörde koltrasten sjunga) att jag vill komma till Er igen på fortsättningskursen..." 

Läs mer:
  Vad är Tantra?
  Vad gör ni på en Tantrakurs?
  Frågor & Svar
  Aktuella kursdatum


 

 

 

 

 

 

 

E-post: lorenzo@starspray.com •  Hemsida: www.starspray.com
Mobil: +46722811178 • Telegram: t.me/LorenzoStiernquist