Tantra  Massage coaching
Om Tantra, sex, Sexsibility, närhet
Om Starspray och workshops kurser om Tantra Sexsibility Tantrasex intimitet närhet relationer parkurserSexsibility Festival 2020

 
  Vad säger du ja till i ditt liv just nu?
 
 

Många gånger gå vi bara på utan att se vart vi är på väg. Men under nyårshelgen hade vi en 5 dagar lång Tantrakurs där tittade lite närmare på hur vi har det i våra liv och vad vi vill avsluta, öppna upp för och lägga fokus på under det nya året. Med hjälp av Tantriska övningar, meditationer, andning, dans och mycket beröring fick vi möjlighet att hitta in till oss själva. På så sätt kunde vi känna efter vad som känns sant i hjärtat och utifrån det göra medvetna val. Sedan gjorde vi Tantriska ceremonier för att befästa vad vi vill säga ja och nej till.

Mycket av den stress, våld och överkonsumtion vi ser i världen idag tror jag har att göra med att vi känner en inre otillfredsställelse och att vi gör val utifrån, smärta, omedvetna mönster och rädsla.

Vi har alltid ett val, men jag ser i mitt eget liv och på kurser, utbildningar och sessioner som jag har hur viktigt det är att vi hittar in till oss själva för att kunna göra friare och mer medvetna val. Att vi kan kan få möjlighet att släppa på skam, skuld och hämningar, vågar vara nära, känner oss i kontakt med oss själva och varandra och känner oss mer levande. För då kan vi också lättare göra val som är baserade på tillit, medvetenhet och kärlek.

Så säg NEJ till det som du inte längre vill ha kvar i ditt liv. Säg NEJ till allt som begränsar oss från att uppleva och uttrycka kärlek. Världen behöver ditt NEJ.

Men jag tror att det är ännu viktigare att säga ja. Så säg JA till närhet, kramar, sex, möten, beröring, andning, massage, dans eller vad du nu behöver säga JA till för att känna dig mer LEVANDE, för världen behöver närvarande och LIVSBEJAKANDE människor.

Världen behöver dig... och ditt JA!

Lorenzo Stiernquist

Sprid ordet
Du får gärna kopiera och sprida texten fritt,
men med följande licensvillkor (Creative Commons)
och att du ange följande källa:
Lorenzo Stiernquist - www.starspray.com

 

  Säga ja till livet

 

 

E-post: lorenzo@starspray.com •  Hemsida: www.starspray.com
Mobil: +46722811178 • Telegram: t.me/LorenzoStiernquist