Tantra  Massage coaching
Om Tantra, sex, Sexsibility, närhet
Om Starspray och workshops kurser om Tantra Sexsibility Tantrasex intimitet närhet relationer parkurser

Festival

 
  Behöver vi verkligen lära oss mer om sex och närhet?
 
 

Idag översköljs vi av sexuella budskap och sex blir mer och mer en del av vår vardag. Men trots all vår kunskap är det idag många som har sexuella problem.

Många kvinnor har svårt att få orgasm, får ont vid samlag och har tappat sin sexuella lust. Medan många män kan ha problem med för tidig utlösning, har svårt att förstå sig på kvinnor och har problem med empati och närvaro när de har sex.

Både män och kvinnor känner sig hämmade, osäkra och är rädda för att de inte ska duga som de är. Man har skam och skuld kring sin egen sexualitet och man har svårt att dela sina tankar och känslor med andra.

Då är det förstås svårt att kunna njuta av sex och närhet. Så visst behöver vi lära oss mer, men framför allt behöver vi träna oss på att vara närvarande, mötas mer naket och kunna njuta mer. Att lära känna sin egen kropp, att öva sig på att sätta sunda gränser, kunna kommunicera på ett sätt som skapar intimitet och lära sig hur man praktiskt gör för att kunna få en djupare upplevelse av de nära och sexuella möten man har.

Att våga vara närvarande är en av nycklarna till ett bättre sexliv. För annars kan man visserligen ha sex, men om man inte är närvarande, kan man ju inte uppleva det fullt ut. Man känner en tomhet och längtar efter både mer intensitet och samtidigt mer intimitet i mötet med sin partner.

Det finns en enorm livskraft i sexualiteten och den kan vara en källa till glädje, inspiration och andlighet. Man får möjlighet att stressa av, njuta, återhämta sig och få den extra energi man behöver för att orka möta vardagens alla utmaningar med mer kärlek.

På dessa sidor kan du få information om vad Starspray och andra har för olika kurser, föredrag, utbildningar och produkter att erbjuda.

Välkommen!

Lorenzo Stiernquist

Sprid ordet
Du får gärna kopiera och sprida texten fritt,
men med följande licensvillkor (Creative Commons)
och att du ange följande källa:
Lorenzo Stiernquist - www.starspray.com

 

 

 

 

 

E-post: lorenzo@starspray.com •  Hemsida: www.starspray.com
Mobil: +46722811178 • Telegram: t.me/LorenzoStiernquist