Tantra  Massage coaching
Om Tantra, sex, Sexsibility, närhet
Om Starspray och workshops kurser om Tantra Sexsibility Tantrasex intimitet närhet relationer parkurser

Festival

 
  Sexsibilityfestivalen –
Våga leva det liv du verkligen vill leva

 
 

Här kan du läsa om hur Sexsibilityfestivalen kan tillfredsställa många av våra grundläggande behov.
Och om hur du kan börja leva det liv du verkligen vill leva, så att du inte behöver ångra dig sedan...

Bronnie Ware som under många år arbetade med döende patienter, har skrivit en bok om dem fem vanligaste sakerna som dessa patienter ångrade i sina liv. Jag tycket att det är en viktig påminnelse för oss som lever mitt i livet om hur väsentligt det är att vara lyhörd för våra djupaste behov och att ge tid åt det som verkligen har någon betydelse för oss.

Jag kommer här att skriva om vilka behov som dessa patienter inte lyssnade på och hur Sexsibilityfestivalen kan uppfylla dessa behov för dig och mig nu. Självklart så tror jag inte att Sexsibilityfestivalen är det enda sättet som kan uppfylla dessa essentiella behov. Jag vill bara berätta om hur jag anser att just Sexsibilityfestivalen kan tillfredsställa dem.

Våga leva efter din sanning!
Det vanligaste som man - enligt Bronnie Ware - ångrar sig är man inte hade modet att leva efter sin egen sanning. Utan att man istället levt sitt liv efter andras krav och förväntningar. På Sexsibilityfestivalen får du möjlighet att utforska och ta reda på vad du verkligen vill och vad som känns sant för dig när det gäller sex och närhet. Här blir du inte dömd av andra, utan kan vara den du är eller få stöd att bli den du vill vara.

Här finns workshops där du kan lära dig sätta gränser, uttrycka ditt JA, kommunicera dina behov och testa nya saker (kanske något som du i hemlighet har längtat efter). Här finns likasinnade människor som stödjer dig att följa din sanning och släppa på skam och skuld som du inte längre vill eller orkar bära.
Här kan du ta ut svängarna och leva din sanning och det liv som du verkligen vill leva.

Koppla av och njut av livet!
På plats nummer två på ångerlistan är att man tycker att man har arbetat för mycket. På Sexsibilityfestivalen kan du verkligen koppla av och njuta. Du kan gå en inspirerande workshop, göra Qigong, få massage, sitta och prata med några på en filt i gröngräset eller ligga och kramas med en nyfunnen vän. Det serveras god och hälsosam mat och du kan känna att du ger dig själv en semester som du kommer känna effekterna av lång tid efteråt. Allt detta på en otroligt vacker naturplats. Ge dig själv en lyxig gåva eller ta med din partner och ge ordentlig näring till er relation.

Uttryck dig fullt ut!
Den tredje vanligaste saken man ångrar är att man önskat att man hade haft modet att uttrycka sina känslor. På Sexsibilityfestivalen är det ”högt i tak” och du kan känna dig trygg och fri att få uttrycka dina känslor. Här kan du träna dig på att uttrycka dig på nya sätt. Vill du ha extra stöd så finns det Sexsibilitycoacher, workshopledare och ett behandlingsteam som kan hjälpa till.

Förutom dina känslor kan du också uttrycka dig genom olika sexuella uttryck, men även genom dans, sång, teater, kroppsmålning, ceremonier, japansk repkonst, kramar, beröring m.m. Dessutom är det otroligt inspirerande att få ta del av alla andra som uttrycker sig. När vi släpper på skam och skuld och får tag på vår sexuella livskraft får vi tillgång till vårt känslomässiga och kreativa uttryck. Det fria uttryck som vi naturligt har tillgång till inom oss. Säg JA till dig själv! Säg JA till dina känslor! Bli mer av den du är!

Njut av vänskap
På fjärde plats har vi att man ångrar sig att man inte hållit kontakten med sina vänner. I slutändan är kärlek och relationer det ända som verkligen räknas. I sommar har vi Sexsibilityfestivalen för fjärde gången. Många ser farm emot att återse vänner från tidigare festivaler, kurser och utbildningar. Vissa har fått vänner för livet genom att delta på festivalen. Detta är Sveriges intima festival och på den är det lätt att komma varandra nära. Även helt nya deltagare kommer snabbt in i gemenskapen.

Det är viktigt att ha vänner, men många funderar sällan på om det är bra vänner man omger sig med. Många väljer inte sina vänner, utan det ”råkar” bli några som man t.ex. gått i samma skola med. Fråga dig själv:
”Har jag dem vänner som verkligen stödjer mig att leva det liv jag helst av allt vill leva?” Om inte så kan du kanske möta nya vänner på festivalen. Varje dag ges det t.ex. tid för att dela med sig i smågrupper och det brukar vara en mycket uppskattad del av festivalen.

En annan viktig del är mötet med dig själv. För ju mer du har utvecklat din självkärlek, ju fler människor kommer du dra till dig som vill var nära dig för att bli besmittade av det du har utvecklat och få veta vad du har gjort och gör för att må bra. På Sexsibilityfestivalen får du möjlighet att träna på din självkärlek och släppa på det som ligger i vägen för den.

Ta ditt ansvar - välj att vara lycklig

Lite överraskande vanligt (på femte plats) är att man ångrar att att man inte tillåtit sig själv lycka. Många inser inte att lycka är ett val eller att sin olycka bara är en naturlig konservens av alla dem val man gjort tidigare i livet. Många väljer att vara kvar i gamla vanor, beteenden och låter rädslan styra. Man söker en ”trygghet” genom att bygga murar (försvar) för att slippa känna ”negativa” känslor, sin smärta, skam och skuld. Problemet är att dessa murar också stänger ute det man vill ha mer av i sitt liv.

På festivalen lär du dig att sätta gränser och säga nej, men vad som är ännu viktigare är att du lär dig att säga JA. Här kan du mer fritt välja att göra det som just du tycker om att göra. Här styr inte moraliska eller religiösa begränsande föreställningar. Här kan du bryta tabun och ge dig hän, om det är det du vill. På festivalen är det vuxna människor och så länge vi inte skadar någon annan så kan vi välja att göra det vi vill göra. Måla våra nakna kroppar fulla av blommigt mönster, glida runt på inoljade kroppar, hela våra trauman, gråta, skratta, skrika, sola HELA kroppen, få smisk, ha sex i skuggan av ett träd eller dansa vilt och galet tills kroppen jublar. Det är ditt liv och det är du som väljer. Så välj med omsorg. Välj att leva ett lyckligt liv nu.

Lev i nuet!

Många vill inte tänka på att livet kommer att ta slut en dag och lever som om det hela tiden finns ett ”imorgon”. De tänker kanske att de då - en annan dag - ska börja leva det liv som de egentligen vill leva. Men jag tror att det är viktigt att fråga sig: ”Hur vill jag leva mitt liv nu, så att jag inte ångra mig sedan, då jag ligger på min dödsbädd?”. Några tänker kanske att man inte kommer att drabbas av dödsångest för att man inte är rädd för att dö. Men dödsångest handlar oftast inte om rädslan för döden, utan mer om ångesten över att inte levt det liv som man ville leva och att man inte tagit till sig den gudagåva som livet är.

Festivalen som transformerar
Några kanske också tänker att Sexsibilityfestivalen inte har så stor betydelse och att den inte gör varken till eller från för människors liv. Men jag har haft privilegiet att få följa såå många personer där festivalen har varit en början på ett totalt nytt liv. På festivalen har de fått upp ögonen för lärare som passar just dem och som de sedan gått olika kurser för. De har fått utforska och hittat inspiration till nya vägar. Många har också blivit så inspirerade att de sedan gått Sexsibility-coachutbildningen och nu håller egna kurser och coachar andra. Vissa av dem kan du möta på festivalen där de håller egna workshops.

Jag önskar dig allt gott
Oberoende om du väljer att delta på Sexsibilityfestivalen eller inte så önskar jag att du får möjlighet att leva ditt liv på ett sätt som gör att du på din dödsbädd inte ångrar dig. Utan att du kan säga till dig själv:
”Jag vågade. Jag sa JA till livet”.

Alla är välkomna!
På Sexsibilityfestivalen (5 dagar) pågår det oftast tre parallella workshops och jag tror att du kan hitta många workshops som passar just dig. På festivalen har du möjlighet att känna lusten till livet, njuta av sex och närhet, njuta av din kraft, din närvaro och din kropp, kunna vara sårbar och kunna vara med det som är och det som känns.

Välkommen på Sexsibilityfestivalen.
Du kommer inte att ångra dig!

Lorenzo Stiernquist

Sprid ordet
Du får gärna kopiera och sprida texten fritt,
men med följande licensvillkor (Creative Commons)
och att du ange följande källa:
Lorenzo Stiernquist - www.starspray.com


Mer info om Sexsibilityfestivalen:
https://www.angsbacka.se/en/event/sexsibility-festival/
 
Boken The Top Five Regrets Of The Dying
kan du betälla via Hay House:
http://www.hayhouse.com/details.php?id=6100


Läs mer om "Regrets Of The Dying " på hennes blogg:
http://www.inspirationandchai.com/Regrets-of-the-Dying.html

Läs mer på Bronnie Ware på hennes hemsida:
http://bronnieware.com/
 

 

Festival Gytjebrottning Sex Närhet
En sexfestival där du kan pröva nya saker, njuta, leka och ha kul.

Festival Sexibility
En festival med härliga och utvecklande workshops

Sexsibility Festival Kroppsmålning
Kroppsmålning

Sharing Sexsibility Festival
Sharing i smågrupper

Sexsibility Festival Qigong
Qigong

Sexsibility Festival 2012
Kärlek

Sexsibility Festival Tantra Kram
Närhet

Festival Sharing Spännande möten

Dans Festival Hängivenhet
Hängiven dans

Sexsibility Festival Närhet Vänskap
Bonda

Festival Njuta av livet
Koppla av och njut

Festival Tantra, Sex och Närhet
Innerlig närvaro

Festival Sexsibility 2012
kär-lek

Festival Kram och Skratt
Skratt och glädje

 

 

 

 

 

 

E-post: lorenzo@starspray.com •  Hemsida: www.starspray.com
Mobil: +46722811178 • Telegram: t.me/LorenzoStiernquist