Tantra  Massage coaching
Om Tantra, sex, Sexsibility, närhet
Om Starspray och workshops kurser om Tantra Sexsibility Tantrasex intimitet närhet relationer parkurser

Sexsibility Festival 2020

 
 

Starspray News Sexsibility Tantra the Wheel of Consent

Din e-postadress kommer inte att spridas till andra och du kan när som helst enkelt avsluta ditt nyhetsbrev utan att någon kommer att fråga varför.

Läs mer om GDPR och integritetspolicy här >>


Just nu går det inte att anmäla sig för att tjänsten uppdateras. Beräknas vara klar före 1 mars 2021.

Om nyhetsbrevet
Här kan du få information om utbildningar, kurser, föredrag, böcker, nyheter, produkter m.m. inom sex, närhet, kropp och själ. T.ex. Sexsibility, Tantrisk- och Taoistisk sexualitet. Men även annat som kan berika våra liv och vår själsliga resa kan förekomma. Både från Starspray och andra. Jag har ett stort kontaktnät och kommer att informera om många spännande saker.

Vad händer när jag klickat på Skicka-knappen?
När du klickat på ”Skicka” kommer du att få ett meddelande på skärmen (på engelska) om att ett bekräftelse-mail skickats till dig.

Öppna ditt mail-program eller webbmail och klicka på länken i mailet för att bekräfta. Detta lilla extraarbete är till för att ingen ska kunna registrera andra personer än sig själva på listan.

Hur ändrar jag min e-postadress?
Om du har en ny e-postadress kan du ändra till den här ovan. Ange din gamla e-postadress, välj "Nej,tack" och klicka på "Skicka". Gör sen på samma sätt som du gjorde när du beställde nyhetsbrevet ("Ja, tack").

Hur avslutar jag?
Om du inte länge vill ha nyhetsbrev från Starspray anger du den e-postadress som du har fått nyhetsbrevet skickat till, välj "Nej, tackl" och klicka på "Skicka".

Viktig!
Eftersom nyhetsbreven kan innerhålla ord som gör att ett spam-filter försöker stoppa mailet (t.ex. ordet sex) är det bra om du godkänner mail ifrån Starspray (info@starspray.com och lorenzo@starspray.com).

Det kan vara lite olika hur man gör det beroende på vilket program man har, men oftast fungerar det genom att du lägger till adresserna i din adressbok i ditt mailprogram.

Ett annat tips är att kika i din spam-mapp och se om det har fastnat mail där. (Du kanske även har andra mail som du inte vill ska ligga där.) Hör av dig om du vill ha hjälp.

Välkommen!

Lorenzo Stiernquist

Vad händer just nu?


Läs mer på Twitter >>


 

 


Sex Tantra Kropp och Själ

Här kan du läsa
det senaste
nyhetsbrevet:

2020-11-30 

 

E-post: lorenzo@starspray.com •  Hemsida: www.starspray.com
Mobil: +46722811178 • Telegram: t.me/LorenzoStiernquist