Om mailet ser konstigt ut kan du klicka här.    Om mailet ser konstigt ut kan du klicka här.

Hem >>

OBS!  OBS!  OBS!
Betala vad du vill och kan!


Tantra - Njutning och healing
14 - 17 nov 2013

Jag har av familjeskäl (min son har krisat) haft svårt att marknadsföra workshopen Tantra - Njutning och healing (se nedan) och det behövs fler för att den ska bli av. Så jag har beslutat att ge alla ett erbjudande som är svårt att motstå.
Utöver kostnaden för kost och logi (1800 kr) väljer du själv hur mycket du vill betala.

För jag vill verkligen att den här workshopen ska blir av, för jag tror att den kommer att bli något alldeles extra.
Varför? Jo, för jag bl.a. har tagit hjälp av mina kära vänner och Sexsibilitycoacher Denice, Peter och Marcus som alla kommer att bidra på sitt alldeles egna sät. Det kommer bli en liten grupp där det kommer finnas mycket stöd och tid för var och en. Dessutom kommer Lottie att laga fantastisk mat och vi kommer att vara på ett litet intimt ställe som känns mer som ett hem än en kursgård. Så kom med du också och betala det du vill. Du betalar dessutom efter workshopen är slut, så om du inte är nöjd betalar du ingenting. Jag kan ge er sådana betalningsvillkor för jag är så säker på att detta kommer att bli en magisk och oförglömlig workshop.

Tantra Njutning och healing Lorenzo Stiernquist

Anmäl dig till tantrakurs

 

 

Tantra - Njutning och healing
Lorenzo Stiernquist

14 - 17 novr 2013
Mangalam, nära Varberg    


Välkommen in i ett tryggt rum där du kan få vara den du är och få stöd med att bli mer av den du vill vara.

Inom Tantra ser man sexualiteten, beröringen och njutandet som fantastiska redskap för att utvecklas och må bra i kropp, själ och hjärta. Vi använder oss av allt detta för att antingen njuta i nuet eller medvetandegöra och hela det som hindrar oss från att kunna vara i vårt naturliga tillstånd av närvarande njutning.

Njutning är inte bara njutbart utan kan också vara ett fantastiskt sätt att arbeta med healing. För när vi njuter så öppnar vi upp, vi säger ja och vi är närvarande. I det tillståndet kan allt få komma upp och finnas. Både kåthet, glädje, sårbarhet och skam. Vi njuter eller så blir vi medvetna om det som hindrar oss från att njuta och har då möjlighet att omfamna, hela och transformera det så att vi åter kan njuta.

För det är i själva omfamnandet som healingen sker. Det är när vi vågar möta, acceptera och älska dem delar av oss själva (som vi tidigare försökt fly, förtränga eller kontrollera) som dessa frusna delar kan få smälta i värmen från ett älskande hjärta, så som is som blir till vatten.

För dig som vill:
- känna dig mer levande
- hela dina sexuella sår
- våga vara nära
- kunna njuta mer
- förena sexualitet och andlighet
- hänge dig och bejaka livet

Vi gör olika Tantriska meditationer, ger och får beröring och massage, dansar, tränar på att våga vara nära oss själva och andra, helar och transformera blockeringar, lär oss att bättre känna in våra behov och gränser, ger och får inkännande kroppssensationer och delar med oss i cirkel (sharing).

Ingen tidigare erfarenhet behövs för att delta och
både par och singlar är välkomna.

Kursledare:
Lorenzo Stiernquist

Assistenter
Jag har tagit hjälp av mina kära vänner och Sexsibilitycoacher Denice, Peter och Marcus som alla kommer att bidra på sitt alldeles egna sätt. Det här är ett helt underbart team och jag är så tacksam för att de kommer att vara med.

Denice Enerhag är Sexsibilitycoach med bakgrund inom tantra och BDSM. Hon älskar lekfullhet, och autentiska möten. Tillsammans med sin vän Andreas håller hon i ”Prova på rep-kurser” där hon vill inspirera fler att utforska sin kropp, sexualitet, kraft och lekfullhet i en trygg miljö.

Peter Stridsberg är förutom Sexsibilitycoach också andnings pedagog. Han har precis som Denice, assisterat mig tidigare och han är ett mycket bra stöd för gruppen och för att äkta möten kan ske på ett naturligt och lekfullt sätt.

Marcus Albinsson
är Sexsibilitycoach och har under många år arbetat med att ge healing-, coaching. och massagesessioner (t.ex. Gudinnemassage). Men Marcus är också en duktig sångare och musiker och kommer främst se till att vi med hjälp av sång och musik får möjlighet att komma i kontakt med vårt hjärtas djup.

För mer info:
För mer information och anmälan klicka här >>

Anmäl dig till tantrakurs


 

Njutning och healing

 

Tantra Njutning och healing

 

Lorenzo Stiernquist Tantralärare
Välkommen!

Anmäl dig till tantrakurs

 

 

   

Ge dig själv en gåva i höst

Kom på session hos mig där du med hjälp av samtal, coaching, massage och praktiska övningar får möjlighet att släppa på hämningar, blockeringar, smärta, skam och skuld kring sexualitet och närhet.

Öka din kroppskännedom, blir bättre på att känna vad du vill och behöver, lära dig njuta mer och hitta din inre kraft och harmoni.

I samband med sessioner (och ibland enbart) ger
jag kroppsbehandlingar som t.ex.
sensuell massage, vaginal massage m.m.

Läs mer >>

   

 

Tantra Massage Sex Coaching Sexuell healing

   


För att avsluta nyhetsbrevet eller ändra din e-postadress gå in på:
http://www.starspray.com/nyhetsbrev.htm

 


E-post: lorenzo@starspray.com •  Hemsida: www.starspray.com
Mobil: +46722811178 • Telegram: t.me/LorenzoStiernquist