Tantra  Massage coaching
Om Tantra, sex, Sexsibility, närhet
Om Starspray och workshops kurser om Tantra Sexsibility Tantrasex intimitet närhet relationer parkurser

Festival

 
  Vill du driva projekt eller kanske t.o.m. ett AB med mig?
 
 

Jag vill expandera Starspray och har många olika projekt som jag vill starta (t.ex. nya utbildningar, festivaler, kurser, öppna ett center, skapa träningar och ett community på Internet, skapa olika produkter, ta hit spännande gästlärare och erbjuda avancerade träningar).

Men jag vill inte (och kan inte) göra detta själv. Som flera av er redan vet så har jag kämpat på med företaget under en tid och haft många utmaningar som jag tagit mig igenom. Men nu fungerar det inte längre att arbeta på samma sätt som jag gjort tidigare. Och det ska inte heller fungera, för det är något nytt som vill födas fram. När jag inte arbetar med människor på olika sätt, så sitter jag alldeles för mycket själv vid min dator och jag har tröttnat på det. Jag vill helt enkelt inte. Jag vill göra mindre administrativt och istället ha fokus på att utveckla företaget, hålla visionen levande, inspirera och stödja andra att kunna sprida sina gåvor till världen, utveckla mig själv som lärare och skriva.

Så om du vill driva projekt, har ekonomiska resurser, vill vara min agent, vill göra ideellt arbete eller kanske t.o.m. vill starta ett aktiebolag med mig, så hör av dig.

Nu har jag satt ett frö till det nya och jag tycker att det är spännande att få se vad som kommer att växa fram.

Lorenzo Stiernquist
Mobil: +46 722 81 11 78
E-post: lorenzo@starspray.com
 

 

Lorenzo och Starspray i balans 

 

E-post: lorenzo@starspray.com •  Hemsida: www.starspray.com
Mobil: +46722811178 • Telegram: t.me/LorenzoStiernquist