- Vad är Tantra?
  - Vad gör ni?
  - Frågor & Svar
  - Feedback
  - Kursdatum
 
Tantra  Massage coaching
Om Tantra, sex, Sexsibility, närhet
Om Starspray och workshops kurser om Tantra Sexsibility Tantrasex intimitet närhet relationer parkurser

Sexsibility Festival 2020

 
  Vad är Tantra?
 
 

 

Sprid ordet
Du får gärna kopiera och sprida texten fritt,
men med följande licensvillkor (Creative Commons)
och att du ange följande källa:
Lorenzo Stiernquist - www.starspray.com

Tantra är ett sätt att leva
Tantra är en tusentals år gammal, livsbejakande andlig tradition. Då många andra traditioner förnekar värdet av kroppen och sexualiteten, ser man inom tantra kroppen som människans tempel, som bör respekteras och behandlas med kärlek och omsorg.
Inom tantra tillåts den sexuella energin, livsenergin, fungera som en passage till högre medvetehet.

Men Tantra är mycket mer än en urgammal tradition och konstiga samlags-ställningar. Tantra är ett sätt att leva och betrakta världen genom kärlek, acceptans och närvaro.

Tantra har mycket att ge den nya tidens mänsklighet. Inom tantra är sexualitet en godkänd och uppskattad del av livet. Med hjälp av tantra kan man lösa upp blockeringar och fördomar gällande sexualitet. Tantrisk sexualitet är en naturlig och andlig sexualitet som har en betydande roll för helhetligt välmående.

Tantriska övningar och upplevelser är för många en fungerande väg till att acceptera och älska sig själv Förändringen sker inte genom strävan till att bli annorlunda, bättre, helare. Förändringen sker genom att bli medveten om och acceptera vem jag är idag.

I parförhållandet kan tantra vara en väg till djupare tillit och att bli av med ett tvångsmässigt begär att äga sin älskade, i och med att kärleken gentemot sig själv förstärks.

Skrivet av Shanti Limnell
wildhearttantra.weebly.com

Tantrakurser
Ett av de bästa sättet att uppleva Tantra är att delta på en Tantrakurs. Det finns kurser både för singlar och par. Aktuella kursdatum hittar du här.

Läs mer:
  Vad gör ni på en Tantrakurs?
  Frågor & Svar
  Feedback från kursdeltagare
  Aktuella kursdatum


 ”För mig är Tantra en längtan om att bli mer av den jag redan är och ”komma hit” till nuet, där jag redan befinner mig. Att känna en självkärlek där jag accepterar och njuter av att vara den jag är - med allt vad det innebär.

Tantra ger dig möjligheten att kunna att njuta mer av din kropp, av din partner, av sex och av ditt liv i övrigt.
Men hjälper dig också med att kunna omfamna och transformera skam, skuld och blockeringar som hindrar upplevelsen av total närvaro och kärlek”

Lorenzo Stiernquist

Tantrakurs
Gå en Tantrakurs.
Läs mer här >>

"Tantra är ett sätt att leva
och betrakta världen
genom kärlek, acceptans
och närvaro."

Shanti Limnell
wildhearttantra.weebly.com

''Sex is only the surface. Tantra is much too complex for me to discuss. But it's about reconnecting with the world of the spirit through everyday things. My church happens to be the person I live with. She is my connection to
the sacred.''
Sting

 

 

E-post: lorenzo@starspray.com •  Hemsida: www.starspray.com
Mobil: +46722811178 • Telegram: t.me/LorenzoStiernquist