- Vad är Tantra?
  - Vad gör ni?
  - Frågor & svar
  - Feedback
 
Tantra  Massage coaching
Om Tantra, sex, Sexsibility, närhet
Om Starspray och workshops kurser om Tantra Sexsibility Tantrasex intimitet närhet relationer parkurserSexsibility Festival 2020

 
Tantra

Aktuella datum  
Mer information om kurserna längre ner
(skrolla eller klicka på Tantra och Sexsibility pilarna)

Tantra Njutning och healing The Wheel of Consent - Samtyckeshjulet
26-28 Februari, 2021
LIVE – ONLINE – FÖR PAR – PÅ SVENSKA

Tantra Njutning och healing The Wheel of Consent - In English
12-14 Mars, 2021
LIVE - ONLINE FOR COUPLE - In English
 Läs mer på TicketTailor där du även kan boka och betala för kursen

rabatter på tantrakurs Rabatter 
tips på  tantrakurser Tips på fler kurser
rekommendera tantra Tipsa andra
 

Tantra

 

 

 

 

 

The Wheel of Consent -
Samtyckeshjulet

26-28 Februari 2021
LIVE – ONLINE – FÖR PAR – PÅ SVENSKALorenzo Stiernquist

Samtyckeshjulet är ett fzantastiskt verktyg för dig som vill kunna njuta mer av beröring, veta vad du vill, ha tydligare gränser och bli bättre på att kommunicera. Det hjälper dig att kunna säga nej och även att tydligt kunna be om det du verkligen önskar, behöver och längtar efter i dina relationer.

Kursen har ungefär samma upplägg som en ”vanlig” parkurs där du gör alla övningar med din partner eller vän, medans alla instruktioner, teoripass och sharing sker via Zoom (videokonferens). Ni får möjlighet att utveckla er relation och göra övningarna hemma i en trygg och avslappnad miljö. Samtidigt som ni får ny inspiration och kontakt med andra människor. Vilket kan vara extra fint nu när vi på grund av coronaviruset inte kan gå på kurs på samma sätt som vanligt. Längre ner kan du läsa mer om hur kursen går till rent praktiskt, men först lite mer om Samtyckeshjulet.

Samtyckeshjulet
Ibland när vi till exempel kramar en person så kan vi uppleva hur vi båda två ger och tar emot samtidigt och att det känns underbart. Men i andra situationer när det inte känns bra kan vi behöva klargöra vissa saker. Du har kanske varit med om att du fått beröring, men samtidigt varit osäker på om beröringen var för dig eller för den andra personens skull. Eller så har du kanske berört en annan person utan att först ta reda på om du verkligen vill det eller om den andra person vill det. Eller varit förvirrad över om du berör på det sätt som du vill beröra på eller om du berör på det sättet som du tror att den andre vill bli berörd på eller att du berör på det sätt som du önskar att du ville beröra på... Ibland kan det helt enkelt vara känslomässigt kaos och det är då som Samtyckeshjulet kommer in och kan hjälpa dig att reda ut i röran.

Samtyckeshjulet är som en "karta" som hjälper dig att navigera när du interagerar med andra människor. Det blir tydligt för vems skull beröringen sker. Med andra ord, vem det är som ger en gåva och vem som får en gåva. För då blir det också tydligt vem som behöver kommunicera sina behov och önskningar och vem som är ansvarig för att kommunicera sina gränser. Samtyckeshjulet kan också fungera som ett gemensamt ”språk” som gör det lättare att kommunicera och se till att allt sker med samtycke.

Kursinnehåll
Du kommer att få möjlighet att göra olika övningar (oftast med beröring) och lära dig Samtyckeshjulet så att du på så sätt kan lära dig mer om:
- samtycke och gränser
- hur du kan njuta mer
- ha kul och samtidigt utveckla och fördjupa dina
  relationer

- hur du kan känna dig mer trygg i ett möte
- hur du kan göra medvetna val kring beröring
- de fyra olika sätten av beröring
- att helhjärtat kunna ge och ta emot beröring
- konsten att kunna ta för sig (med samtycke)
- kunna be om det du VERKLIGEN vill få
- att kunna uppleva både direkt och indirekt njutning
- skillnaden mellan vad du VILL och vad du är VILLIG till
- hur du enklare kan känna, värdera och uttrycka
  dina impulser
- teorin kring Samtyckeshjulet och hur det kan vara en
  hjälp för att få bättre relationer
- hur du undviker att hamna i skuggsidorna
- hur du kommer tillbaka till samtycke om du råkar
  hamna i skuggsidorna
- varför vi ibland inte ber om det vi vill ha
- vad vi gör istället för att be om det vi vill ha
- hur du kan förstärka de olika andliga aspekterna av
  Samtyckeshjulet
- diskussioner och ”frågor och svar”
- sharing där du kan dela med dig av dina upplevelser
  och lyssna på andras upplevelser och insikter

Samtycke
Grunden i Samtyckeshjulet handlar om, som namnet antyder, att allt som sker i ett möte ska ske med samtycke. Men för att samtycke ska fungera i praktiken behöver vi medvetandegöra mönster hos oss själva och förstå hur olika dynamiker i relationer fungerar. Vi behöver lära oss hur vi kan ha en tydlig kommunikation och ta reda på vad vi verkligen vill och mår bra av. För annars är det svårt att veta vad det är vi verkligen ger ett samtycker till. Därför kommer vi bland annat att utforska de fyra olika ”rollerna” som finns i Samtyckeshjulet. Alla dessa fyra roller ger möjlighet till att uppleva mer njutning, men de har också sina utmaningar och skuggsidor som är bra att medvetandegöra och veta hur man hanterar.

Vad kursen är och inte är
Kursen kommer att innehålla en hel del övningar med möjlighet till beröring, men fokuset är på att fördjupa förståelsen för Samtyckeshjulet och att lära dig att göra sanna, helhjärtade och medvetna val.

Detta är en kurs för dig som vill kunna njuta ännu mer av beröring. För att kunna göra det behöver du ta reda på vilken typ av beröring du verkligen vill få och inte få. Och vilken typ av beröring du är villig till att ge och inte ge. Det handlar helt enkelt om att få en fördjupad förståelse om dig själv. Att lära dig kommunicera bättre, sätta sunda gränser och skapar möten med samtycke. Målet är att du ska kunna njuta mer av beröring och intima möten genom att du känner dig avslappnad, trygg, sedd och hörd. Vilket är något du kommer att kunna ha nytta av i många olika situationer resten av ditt liv. Så även om det kommer att finnas möjlighet till mycket beröring, så är fokuset på att utveckla dig själv och lära dig om Samtyckeshjulet och inte på själva beröringen i sig. Det är inte en massagekurs.

För vilka kursen vänder sig till
Detta är en kurs för nybörjare, men även för dig som har praktiserat Samtyckeshjulet tidigare kan ha mycket glädje av denna kurs. För vad de flesta som börjat med Samtyckeshjulet upplever är att man hela tiden upplever nya djup och insikter ju mer man praktiserar.

Det spelat ingen roll vilken relation du och den du gör övningarna med har. Ni kan ha varit ett par länge, just börjat dejta, vara släkt med varandra, vara gamla vänner eller nyss träffats. Det viktiga är att ni tillsammans vill utforska hur ni kan bli mer ärlig och sanna mot både er själva 0ch andra och att nyfiket ta reda på vad ni verkligen vill och inte vill kring beröring.

Du är välkommen oberoende av sexuell läggning, etnicitet, ålder (dock minst 18 år), religion eller om du identifiera dig som man, kvinna, en blandning av båda eller något annat. Även om Samtyckeshjulet kan avsevärt förbättra och utveckla ditt sexliv så är detta inte en sexkurs och minst underkläder ska vara på under kursen.

Trygghet
Allt är frivilligt! Det finns inget som du måste göra. Alla övningar är bara förslag och så länge allt sker med samtycke med din partner så kan du anpassa övningarna så att de passar dig bättre. Du kan närsomhelst säga nej och du kan ångra dig när du vill, så ofta du vill. Kursen handlar om att kunna göra medvetna val och om du medvetet väljer att inte göra en viss övning så är det helt i kursens anda och du kommer att kunna ta till dig kursen ändå. Allt är konfidentiellt, vilket betyder att du inte får dela med dig till andra av vad någon deltagare sagt eller gjort och det är inte tillåtet att spela in, ta foton eller skärmdumpar. Det är viktigt att ni kan vara ostörda. Dels för er skull, men också för att de andra deltagarna ska kunna känna sig trygga med att ingen annan är de som deltar i kursen kan se och höra dem.

Så här går det till rent praktiskt:
Istället för att du och din partner eller vän är i samma rum som mig och de övriga deltagarna är ni hemma och deltar via Zoom (se nedan för mer info). Det som skiljer denna kurs från många andra onlinekurser är att allt sker live (direktsändning). Detta är inte en kurs med förinspelade videos där ni får ”hemläxor att göra till nästa gång”. Utan alla deltar, lyssnar, pratar och gör övningarna i realtid.

Till exempel kan jag via Zoom instruera en övning med beröring som tar 10 min att göra, ni gör övningen och kommer sedan tillbaka till Zoom för att dela med er av hur ni tyckte det var och lyssna på andras upplevelser och insikter. Jag kan svara på frågor som dök upp under övningen och förklara mer om teorin kring Samtyckeshjulet, innan jag guidar er in i nästa övning.

Det här behöver du för att kunna delta:
- en partner eller vän att göra övningarna med
- en plats där ni kan vara ostörda
- en madrass/yogamatta/säng att göra övningarna på
- möjlighet att kunna sitta bekvämt
  (kuddar, meditationsstolar eller fåtöljer)
- en dator med internet och kamera (webbkamera).
  En dator per par fungerar bra.
- programmet Zoom (gratis). Mer info nedan.
- en timer (eller app) att hålla tiden med
- anteckningsblock och penna
- fika och mat till pauserna

Så här fungerar Zoom
Jag har satt ihop en guide för dig inte vet hur Zoom fungerar och också
lite tips på hur du kan få Zoom att fungera bättre. Både för att andra ska kunna se och höra dig bra, men också för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt. Och dessutom ger jag olika praktiska tips som gäller just för denna kurs.
www.starspray.com/zoom_guide_och_tips.htm

Kursledare
Jag heter Lorenzo Stiernquist och har arbetat med sessioner, coaching, utbildningar och kurser i drygt 12 år. Jag är Tantralärare, Massagelärare, Sexsibilitycoach och grundare av Sexsibilitycoach-utbildningen och Sexsibilityfestivalen. Samtyckeshjulet blev en livsförändrande upplevelse för mig för 2013 och sedan dess har jag utforskat och undervisat kring det. Jag har gått Betty Martins kurs ”Like a Pro” tre gånger, gått Bettys Practitioner Training, deltagit och assisterat på flera onlinekurser med Betty och varit en del av teamet i School of Consent. Jag använder mig av mina kunskaper både privat och i mitt arbete med klienter och jag har hållit många sessioner och kurser i Samtyckeshjulet i olika sammanhang. Jag brinner för att sprida denna banbrytande kunskap till så många som möjligt genom att integrera det i alla sessioner, kurser, utbildningar, festivaler och event som jag håller i. Du kan läsa mer om mig på: www.starspray.com/om_lorenzo.htm

Datum
26 – 28 februari 2021

Tider
Fredag 26 feb: 19.00 – 21.30
Lördag 27 feb: 10.00 – 18.30
Söndag 28 feb: 10.00 – 18.30

Lunch kl 12.30 – 14.00
Förbered gärna mat så att du också har tid till att vila,
ta en promenad eller något annat du har behov av
under lunchen.

Länken till Zoom

Länk till mitt Zoomrum får du i din
betalningsbekräftelse eller mail

Pris
3.500 kr inkl. moms per par (1.750 kr per person)
för privatpersoner.

Du kan även få faktura. Boka genom att klicka på
"Boka och betala", fylla i dina uppgifter med
personnummer alt. organisationsnummer, 
adress och företagsnamn så skickas faktura till dig.
200 kr extra för fakturaavgift för privatpersoner
(3.700 kr inkl. moms)
Företag faktureras 3.500 kr exkl. moms 
(4.375 kr inkl. moms) 

Betalning och avbokningsregel
Du bokar och betalar direkt via Internet på TicketTailor:
www.tickettailor.com/events/starspray/471618/

Avbokning kan bara ske genom uppvisat läkarintyg och då återbetalas 75% av betald avgift.

TicketTailor

Begränsat antal platser
Vi kommer bara att ha ett begränsat antal platser
(max 10 par)

Mer info:
Kontakta Lorenzo
Tel. 0722811178
Mail: lorenzo@starspray.com
Facebook: www.facebook.com/lorenzo.stiernquist

Betty Martin
The Wheel of Consent är skapat av Betty Martin från USA och hon har godkänt mig som lärare. Jag följer de riktlinjer som Betty tagit fram för en helgkurs. Hon delar också själv med sig frikostligt av sin erfarenhet och kunskap (på engelska). Läs mer och se gratis videos på hennes hemsida:
bettymartin.org

Varmt välkommen!Jag har även samma kurs som ovan fast på Engelska 12-14 mars:

The Wheel of Consent

The Wheel of Consent
March 12 - 14, 2021
LIVE - ONLINE
FOR COUPLE - In English

Lorenzo Stiernquist

Läs mer på TicketTailor
där du även kan boka
och betala för kursen

Läs mer >>

 

 

 

Zoom

 

TicketTailor

  

     
 

Rabatter
Hör av dig om du inte har så bra ekonomi så kan du kanske få rabatt, göra avbetalning eller hjälpa till med praktiska saker. Det viktiga är att du verkligen vill... då brukar vi kunna hitta en lösning.
lorenzo@starspray.com 
 
Upp till toppen av sidan om sex, tantra och sexsibility. Upp
 

     


 

     
 

Tips på fler workshops
Missa inget från Starspray och få dessutom tips på andra workshops, föreddrag, fester, Sexkurser, mingelkvällar, böcker, musik, länkar m.m. inom sex, närhet, Tantra, Sexsibility, , Tantrasex, andlig sexualitet m.m. genom att se till att få Nyhetsbrevet

Läs mer >>

 
Upp till toppen av sidan om sex, tantra och sexsibility. Upp
 

 

Sex Tantra Kropp och Själ Sexkurser

 


 

     
 

Tipsa andra
Det finns så vackra platser inom var och en av oss. Upplevelser av total trygghet, kärlek, närvaro, inre frid och extas…

Vi tror att livet på vår jord skulle bli bättre om fler människor fick uppleva underbara stunder tillsammans. Sex, närhet, skratt, lek och njutning är inte bara underbart i sig, utan ger oss också en fördjupad upplevelse av livet, helar själsliga sår och motiverar oss till förändring.

Vi vill skapa en bättre värld tillsammans med andra och ha kul och njuta medan vi gör det. Vi tror att det är den bästa grunden för en hållbar utveckling och skönare värld.

Om du vill stödja oss i vår vision, om det vi gör haft betydelse för dig i ditt liv, om du mått bra av det och givit dig styrka att förändra ditt liv på så sätt som du önska så tipsa gärna andra om det vi gör. På så sätt kan de få samma möjlighet som du fått.

Tipsa en vän eller skriv något på t.ex. Facebook. Det skulle betyder mycket för oss... och kanske för dem.

Ett enkelt sätt att dela är att klicka på delnings-symbolen nere till höger och sedan välja något av alternativen.

Tack på förhand.
 
Upp till toppen av sidan om sex, tantra och sexsibility. Upp
 

 

   

 

 

E-post: lorenzo@starspray.com •  Hemsida: www.starspray.com
Mobil: +46722811178 • Skype: +46855916021