Tantra  Massage coaching
Om Tantra, sex, Sexsibility, närhet
Om Starspray och workshops kurser om Tantra Sexsibility Tantrasex intimitet närhet relationer parkurserSexsibility Festival 2020


 
 

Läs om Sexsibility-coachutbildningen längre ner.

Sexsibility Whole Body Massage Training Head

 
 


Sexsibility Whole Body Massage
Massage av HELA kroppen


Lär dig att ge en skön helkroppsmassage och en upplevelse av att koppla av och njuta i en trygg miljö och med ett professionellt bemötande.

Du får lära dig alltifrån förberedelser, hur du möter klienten, utför själva massagen och avslutar på ett bra sätt. Du kommer lära dig att ge en massage som har en
tydlig struktur som du tryggt kan följa eller ha som en grund att utgå ifrån.

Denna andra omgång av utbildningen kommer att vara i Finland. Men låt dig inte avskräckas av det :-) För det är inte så dyrt eller långt bort som det kanske låter. Du tar Finlandsbåten billigt på kvällen och när du vaknar på morgonen är du på andra sidan Östersjön.

Lärare är Lorenzo Stiernquist och Petra Blomqvist som är Sexsibilitycoacher och har arbetat med behandlingar på olika sätt under många år.

Intresseanmälan
Om du är intresserad så skicka mig ett mail till lorenzo@starspray.com eller se till att du får
nyhetsbrevet så att du inte missar nästa start.

Sexsibility Whole Body Massage, behövs det?

Ja, absolut. Eftersom efterfrågan hela tiden ökar från människor som vill ha helkroppsmassage. Men det saknas bra alternativ för dem som inte har direkta fysiska ”problem” eller behöver coaching. Utan som bara vill få en skön massage där sexuell energi får vara med, men där det inte heller är fokus på könet, att få orgasm eller att det ska leda till något speciellt. Utan där man får tillåtelse att njuta av en skön massage av hela kroppen, för att det är... skönt. Läs mer >>
 

 


Sexsibility Whole Body Massage Tantramassage

Man Sexsibility Whole Body Massage Training Tantra Massage

 

 

 

 

 

  

Mer om lärarna
 
Lorenzo Stiernquist

Lorenzo är Tantralärare och Sexsibilitycoach. Han är grundare av , driver och lärare på Sexsibilitycoach-utbildningen och Sexsibilityfestivalen. Han har gått många olika kurser kring sexualitet och närhet, bland annat. Barbara Carrellas Urban Tantra Professional Training och lärt sig Sensual Holistic Massage av Denisa Palečková och Richard Vojík. I sitt arbetat med klienter har massagen alltid varit en naturlig del av sessionerna. Främst i syfta att träna på närhet, släppa på skam och arbeta med sexuell healing. Men massagen har under dessa år utvecklats och numera erbjuder han även massage där främsta fokuset är att uppleva avslappning och njutning fullt ut.
 

 

 

Lorenzo Sexsibility Tantra

 
 

Petra Blomqvist
Petra är tantrika, sexsibilitycoach och har arbetat med massage bl.a. med shiatsu och shindo i 17 år. Hon arbetar med tantrisk massage, shamanistiska ceremonier och ritualer, ljudhealing, trumresor, visualiseringar, meditation, andning, dans och lek.
”Jag tycker om att arbeta med sexualitet och sexuella energin. Det finns så mycket rädsla och missförstånd kring sexuella livskraft! Under en massage session använder jag min kropp på många sätt. Jag dansar min massage genom att använda mina händer, fötter, knän och armbågar, och jag använder också min kroppsvikt genom att använda min rygg och mage. Jag erbjuder också massage. i munnen, på könet, prostatan... med andra ord en riktig helkroppsmassage.”
Läs mer: sacredcircles.fi 
 

 

Petra Blomqvist Sexsibility Whole Body Massage Training

 
 

Kontakt
Lorenzo Stiernquist
Starspray
Mobile: +46 722 81 11 78
E-mail: lorenzo@starspray.com
Website: www.starspray.com
Facebook: www.facebook.com/lorenzo.stiernquist   
 

 

 

 
 

sexsibility coach utbildning

 
 


Sexsibility-coachutbildningen
Det här är en djupgående, dynamisk och upplevelseinriktad utbildning som vänder sig till dig som vill arbeta med att ha kurser och sessioner kring sex och närhet. Det är en gedigen träning där du möter bland dem bästa lärarna inom område. Både svenska och internationella lärare.

Att våga vara nära med närvaro är ett tema som löper genom hela träningen. Både när det gäller dig själv och andra. Du kommer att lära dig att vara nära dina egna känslor, kunna känna dina behov och uttrycka dem, kunna sätta gränser, njuta av din kropp och bejaka din sexualitet och ditt liv.

Moduler
Utbildningen är uppdelad på 13 moduler. Från torsdag kväll till söndag eftermiddag. Det är minst en månad mellan varje modul och utbildningen sträcker sig därför över tre terminer. Man bor på en kursgård under modulerna.

Utbildningens moduler är mest fokuserade på praktiska övningar för att få större tillgång till din sexualitet och släppa på hämningar och blockeringar som hindrar dig från att njuta. Så att du på så sätt kan våga vara närvarande i starka möten och guida klienter i att göra detsamma. Mellan modulerna arbetar du med teori och egna övningar.

En resa för livet
Att under så lång tid få följas åt med samma grupp är en otrolig upplevelse och har förändrat livet för många. En av anledningen till det är att vi arbetar med dem grundläggande behoven och blockeringarna. Vilket gör att man inte bara får ett bättre sexliv, utan transformerar sitt liv på alla områden. Det har varit fyra grupper som gjort denna ”resa”. Många gör den bara för sin egen skull, medan andra idag arbetar med detta professionellt på olika sätt.

Coacha andra
Sexsibility-coachutbildningen har både ett djup och en bredd med många gästlärare från olika delar av världen. Man lär sig att coacha människor med hjälp av Sexsibilitycoaching. Som sker både med ord och olika övningar. Men också genom beröring och massage för att på så sätt guida klienter till att kunna uppleva mer kroppsmedvetenhet, energi och njutning.

Eftersom många av modulerna har fokus på andlig sexualitet där man är inriktad på att hitta en större närvaro, arbetar med andning, energier och med att skapa djupa möten, kan man efter Sexsibility-coachutbildningen även hålla kurser inriktade på det området (t.ex. Tantrakurser för par).

Exempel på teman:
Tantra, Solosex, Våga vara sexuell, Sexuell urkraft, Concious Kink, Intimitet och närhet, Kroppsnärvaro, Kärlekens rum, Kama Sutra, Whole body massage, Sexuell healing, Hängivenhetens konst, BDSM, Taoistisk sexualitet, Tantrasex, Urban Tantra.

Exempel på tidigare gästlärare:

Johan Ekenberg, Jennie Rehbinder, Calle Rehbinder, Ylva Franzen, Barbara Carellas, Pia Struck, Gitama, Diana Diakova, Martin Heese, Ruby May, Sara Brorsen Skaarup, Sarita, Ingrid Frideborgsdotter, Lars Maria Norén, Charlotte Rudenstam, Alexander Rudenstam, Sofia Sjöblom, Shanti Limnell. Lorenzo Stiernquist är utbildningsansvarig och huvudlärare kring Sexsibilitycoaching.

Nästa utbildning

När, hur och vilka gästlärare är inte ännu klart för kommande utbildning. Men gissningsvis kommer den att starta våren eller hösten 2016. Hör av dig om du är intresserad.

Vill du gå utbildningen?
Anmäl ditt intresse genom att skicka ett mail till Lorenzo lorenzo@starspray.com så får du mer information om kommande utbildning.

Vill du veta mer?
Läs mer om vad Sexsibilitycoaching är och hur det går till:
www.sexsibility.com/?q=node/3

På Lorenzos hemsida Starspray, kan du få veta om Sexsibility, Tantra, coaching m.m.
www.starspray.com

Sexsibilityfestivalen är ett bra sätt att lära dig mer om Sexsibility, träffa olika lärare, prata med utbildade Sexsibilitycoacher och testa olika workshops.
www.angsbacka.se/festivaler/sexsibilityfestivalen/

Bejaka livet, kärleken och sexualiteten!

Välkommen!

Lorenzo Stiernquist
Utbildningsansvarig

 

 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 

 
 
 
 

 

Mailutskick

 

E-post: lorenzo@starspray.com •  Hemsida: www.starspray.com
Mobil: +46722811178 • Telegram: t.me/LorenzoStiernquist