Tantra  Massage coaching
Om Tantra, sex, Sexsibility, närhet
Om Starspray och workshops kurser om Tantra Sexsibility Tantrasex intimitet närhet relationer parkurser


 
  Maten – en del av kursen
 
 

Vi satsar på god och hälsosam vegetarisk mat som till största möjliga del är ekologiskt odlad.
Vår kock Lasse från Finland lagar en mat som kursdeltagarna brukar vara lyriska över.

Viss mat kan användas för att ”trycka ner” de känslor man känner, men vi vill att maten ska vara ett stöd för den inre process som sker under en kurs och då anser vi att vegetarisk mat tillagad med kunskap och kärlek passar bäst.

Man ska känna sig mätt och tillfredställd, men inte för ”tung” eller däst och inte heller känna sig för trött p.g.a. att det går åt för mycket energi till att smälta maten eller för att kroppen försöker komma i balans.

Att servera god, ekologisk, (helst närodlad) vegetarisk mat är ett sätt att skapa en angenäm kursupplevelse, men vi vill också på så sätt inspirera kursdeltagarna till att leva ett hälsosamt liv i sin vardag. Utan sin hälsa är det svårt att kunna njuta av sex, närhet och annat i livet.

Många som äter kött är idag också medvetna om att de flesta djuren föds upp på ett grymt sätt. För att kunna njuta av att äta mat som kommer från djur som man vet har lidigt och behandlats illa behöver man stänga av sina känslor och ignorera verkligheten. Och det är ju precis tvärtemot det vi vill uppnå på våra kurser.

Det finns många andra skäl till varför det är bra att äta vegetariskt och t.ex. så är det ett av de bästa sätten att bekämpa den globala uppvärmningen.

Det känns tillfredställande att äta mat som är otroligt god och som samtidigt är bra för sin egen hälsa, för djuren, för miljön och för andra människor. Så maten stödjer oss att på många olika sätt kunna njuta mer av livet.

Kom och njut med oss!

Lorenzo Stiernquist (vegan)


 

 

 
Lasse Örtsäter - Rasta Chef
Lasse Örtsäter
The Rasta Chef
med sitt över
2 meter långa hår.

Paul McCartney

“If anyone wants to save the planet, all they have to do is just stop eating meat. That’s the single most important thing you could do. It’s staggering when you think about it. Vegetarianism takes care of so many things in one shot: ecology, famine, cruelty.”

Sir Paul McCartney
www.peta.org/feat/paulmveg/

 

 

E-post: lorenzo@starspray.com •  Hemsida: www.starspray.com
Mobil: +46722811178 • Telegram: t.me/LorenzoStiernquist